Ezt kérte Ron Werbertől az LMP

/ 2017.12.05., kedd 08:55 /
Ezt kérte Ron Werbertől az LMP

Címlapos nagyinterjút adott a Magyar Nemzetnek Szél Bernadett. Az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje fontos, de mégoly megfoghatatlan dolgokat mondott. Kiderült például, hogy:

  • Saját méréseik (?) szerint megduplázták a támogatottságukat (igaz, az nem derül ki, mihez képest).
  • Létezik a pártnak szellemi holdudvara, hiszen: Lányi András segített a pártprogram összeállításában, Róna Péter a közelmúltban ott állt Szél mellett egy köztéri akciónknál, Bod Péter Ákossal személyesen szokott pénzügyi, gazdasági kérdésekről beszélgetni, Szalai Erzsébet szociológus pedig a Facebookon állt ki mellette (ez eddig négy ember, amit szellemi holdudvarnak talán picit erős nevezni).
  • Nem reális alternatíva Jobbikkal való koalíció – legalábbis a párt „mostani állapotában” –, komoly emberek nem úgy üzengetnek egymásnak, ahogy Vona Gábor tette (a Magyar Nemzetben üzenő Jobbik-elnöknek ezt Szél Bernadett a Magyar Nemzetben üzente).
  • Polt Péter elmozdítása attól függ, „milyen minőségű lesz a kormányváltás, és milyen többség lesz a parlamentben” (a legfőbb ügyész mandátuma 2019 végéig szól, úgyhogy belátható időn belüli elmozdításához bármilyen minőségű kormányváltás elég).

Ne magát okolja az olvasó, ha mind a négy ügyben talál elvarratlan szálakat, vigasztalódjon inkább valami konkréttal: azzal, hogy miben segít Ron Werber az LMP-nek. Hát ebben: „Ahhoz kértünk tőle segítséget, hogy a mostani, meglehetősen cudar médiahelyzetben hatékony utcai jelenlétet tudjunk produkálni. A felkészülés már zajlik. Elég látványos lesz az a pillanat, amikor az LMP olyan kampányba kezd, amelyet már egy profi kampánytanácsadó segített. Ezt mindenki észre fogja venni.”

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.