valasz.hu/itthon/gyurgyak-janos-europa-alkonyarol-a-vulkan-tetejen-ulunk-128827?fbclid=IwAR3YQOqx-cAdS3DvxvGFBLw2NFxOY2Iu8G72QxcHHpeCKeTVoXgRGDg9m9g

http://valasz.hu/itthon/gyurgyak-janos-europa-alkonyarol-a-vulkan-tetejen-ulunk-128827?fbclid=IwAR3YQOqx-cAdS3DvxvGFBLw2NFxOY2Iu8G72QxcHHpeCKeTVoXgRGDg9m9g

Ezt üzeni Fenyvesi Zoltán a tapolcaiaknak

/ 2015.04.11., szombat 13:25 / Hírforrás: MTI
Ezt üzeni Fenyvesi Zoltán a tapolcaiaknak

A munkahelyteremtést és az egészségügy fejlesztését nevezte legfontosabb céljának a Fidesz-KDNP vasárnapi választásokon induló képviselőjelöltje szombaton, Tapolcán.

Fenyvesi Zoltán sajtótájékoztatóján becsületbeli ügynek nevezte, hogy tovább dolgozzon azokon a fejlesztéseken, amelyeket Lasztovicza Jenő, a térség januárban elhunyt fideszes országgyűlési képviselője elkezdett.

A kampány során sokan megosztották ötleteiket, javaslataikat, amelyek közül többet továbbított a kormánytagok felé - mondta. Megjegyezte azt is, hogy az általa kezdeményezett egészségügyi konzultáció során szerzett tapasztalatokat megosztotta Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkárral, aki a tapolcai kórház további fejlesztésére tett ígéretet.Sőt, személyes ígéretet kapott Orbán Viktor miniszterelnöktől arra, hogy a tapolcai aktív ágyak, az aktív sürgősségi és belgyógyászati ellátás a legmodernebb eszközökkel felszerelve megvalósulhatnak.

Fenyvesi Zoltán kitért arra, hogy a térségben kiemelten fontos feladat a turizmus fejlesztése is, egyebek között a Tapolca, Sümeg és a Balaton-felvidék bicikliúttal való összekötését kell megoldani.

A munkahelyteremtést és a meglévő munkahelyek megvédését is a fő feladatok között említette Fenyvesi Zoltán. Jelezte, hogy az elmúlt években ugyan jelentősen csökkent a munkanélküliség Veszprém megyében, de ezen tovább kell dolgozni.

Megemlítette a bérek növelését, a megélhetési kiadások csökkentését, a banki elszámoltatást, valamint jelezte, hogy kiáll az új adókedvezmények, az óvodaépítés, a gyermekek számára biztosított ingyenes étkeztetés és az új otthonteremtési program mellett.

Veszprém megye 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületében azért tartanak vasárnap időközi választást, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.