Fidesz-alelnök: „Felfordul a gyomrom a TV2 Spéder-riportjától”

/ 2016.06.18., szombat 12:00 /
Fidesz-alelnök: „Felfordul a gyomrom a TV2 Spéder-riportjától”

„Felfordul a gyomrom” – így kommentálja Gulyás Gergely parlamenti alelnök a TV2 riportját, amely a kormányzati célkeresztbe került Spéder Zoltán nagyvállalkozóról szólt. A Fidesz alelnöke beszél továbbá visszavonulási gondolatairól és arról, a nemzeti nagytőke megteremtése nem csak egy fedőtörténet-e. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

„A TV2 tudósításától felfordul a gyomrom, ráadásul nyilvánvalóan jogsértő is. Az ember nem kiérdemli a jog által védett méltóságát, hanem az vele születik. Ez azonban sem Spéder Zoltánnak, sem másnak nem ad felmentést az alól, hogy a tulajdonában álló pénzintézet működésének jogszerűségéről számot adjon” – így vélekedik Gulyás Gergely az Andy Vajna-féle csatorna minapi anyagáról. Nagyinterjúnkban a politikust olyan kérdésekkel szembesítettük, mint például:

– A nemzeti nagytőke építésének kormányzati szándéka vajon nem csak a barátok kistafírozásának fedőtörténete-e?
– Miért beszél háttérhatalomról a miniszterelnök?
– Célkitűzés-e még a Fidesz számára a polgári Magyarország? 

Az interjú a június 16-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.