valasz.hu/itthon/beleptunk-buda-elfelejtett-foldalatti-csarnokaba-es-leesett-az-allunk-124485

http://valasz.hu/itthon/beleptunk-buda-elfelejtett-foldalatti-csarnokaba-es-leesett-az-allunk-124485

Fideszes médiaember: „Ki kell énekelnünk a németek kezéből az RTL Klubot”

/ 2018.02.21., szerda 15:25 /
Fideszes médiaember: „Ki kell énekelnünk a németek kezéből az RTL Klubot”

Hiába a sok tízmilliárdos tőkeinjekció, az új kormányzati média csak ott hatékony, ahol nincsenek versenytársai – például a megyei újságok piacán. Az országos lapok, hírportálok, tévék és bulvárcsatornák esetében az eredmény vérszegény. A fideszes médiavásárlások teljes mérlege a csütörtöki Heti Válaszban.

Ha csak egyetlen friss adattal kellene szemléltetni a fideszes sajtóbevásárlások, -átalakítások hatékonyságát, érdemes a közmédia retroadójának sikeréből kiindulni. A kizárólag archív, azaz olcsó tartalmakkal – jelenleg a Família Kft. című vígjátékkal – hasító M3 közönségaránya az esti főműsoridőben megközelíti a zászlóshajóként jegyzett Dunáét, jócskán meghaladja az M1 hírcsatornáét, és nyolcszorosa a kormánypárti Echo televízióénak. És nem a nosztalgiázó nyugdíjas korosztályban, hanem a 18–49 évesek körében.

Milyen nézettségi, olvasottsági eredményeket produkálnak az új kormánypárti médiumok?

Mit tervez a választások után a kormány az RTL Klubbal, és miért van útban az Index?

Miért hirdet az állam néhány baloldali médiumban?

Miért szerettek bele a kormányzati kommunikáció irányítói a bulvárba?

És mi valójában Habony Árpád szerepe ebben az egészben?

 

 

 

 

 

Válaszok a február 22-i Heti Válaszban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Egy kanál vízben: kitört a háború a kormány médiaholdudvarában

Megnyugvás helyett háborút hozott a Fidesz győzelme a médiaholdudvarban. Immár nem csak az ideológiai elhajlással vádolt – kormány által kinevezett – kulturális vezetőket sorozzák, de a „bajtársak” is hajba kapnak. A legfrissebb, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszból kiderül, hogy a 888.hu–Magyar Idők–pestisracok.hu tengelyen kialakult vita nemzedéki, ideológiai és pénzügyi természetű.

Elkészült a Süsü, a sárkány folytatásával Csukás István

Ha nem töltődik fel az ember, elkopik – mondja Csukás István a legfrissebb, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban. Az író augusztusban fellép a szóládi Ízek, Versek, Madárfütty Fesztiválon; a rendezvény célja, hogy visszacsempéssze a kultúrát és a hagyományokat a köztudatba.

Apró szobrok Budapest utcáin: bemutatjuk az alkotót

A budapestiek legújabb kedves közösségi játéka a gerillaszobor-vadászat: nyitott szemmel kell járni a várost ahhoz, hogy az ember megtalálja a várra forduló irányzékú apró tankot, az öngyilkos mókust vagy éppen a Főkukacot. Kolodko Mihály – Mihajlo Kolodko – kárpátaljai szobrászművész alkotásai amilyen kicsik, olyan beszédesek. Részletek a digitális Heti Válaszban!

Egy Fidesz-szavazó bírálhatja-e a kormányt? Itt a válasz!

A címbe foglalt kérdésről szólt a keresztény, konzervatív értelmiségieket tömörítő szervezetek Újra néven nevezzük című, áprilisban kiadott vitairata. Balog Zoltán volt miniszter és Bogárdi Szabó István református püspök minapi disputája szerint igen, de. Részletek a csütörtöki, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban.

Tabudöntő vélemény: „Csak showműsor az észak-koreai leszerelés”

Észak-Koreában nem bízik, Kínában még kevésbé, ennek megfelelően a Donald Trump–Kim Dzsongun megállapodástól sem vár mélyreható változásokat. Szahasi Rjo Japán professzor Ázsia jövőjéről és Japánról mint lehetséges bevándorlóországról is beszélt a csütörtökön digitálisan megjelenő Heti Válasznak.

Íme az internet egyik legsötétebb bugyra

Az internet egyik legsötétebb bugyra a „kényszerű cölibátusban” élő fiatal férfiak radikalizálódott kemény magja. Az alt-right nyelvezetét használó „incel”-fórumok immár tömeggyilkosokat termelnek ki, és a férfiak rendszerszintű kudarca miatt egyre nagyobb az utánpótlásuk.