valasz.hu/itthon/az-oszodi-beszed-elindult-a-felmagasztosulas-utjan-65733/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201906

http://valasz.hu/itthon/az-oszodi-beszed-elindult-a-felmagasztosulas-utjan-65733/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201906

Fontos döntéshez segítettük hozzá Orbán Viktor emberét

/ 2017.06.28., szerda 15:00 /

Szivek Norbert korábban tagadta, hogy ellenőrzése alatt tart egy céget, amely Zugban, a híres-hírhedt svájci offshore-paradicsomban működik. „Támadásaink” hatására most felszámolja ezt az adóoptimalizáló vállalkozást.

Illusztráció: Parameter.sk/Válasz.hu

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezére alighanem az ország legjobban fizetett állami alkalmazottja – legalábbis a 24.hu minapi összeállítása szerint. A havi 7,5 milliót kasszírozó Szivek Norbertről korábban lapunk kiadós portrét közölt, melyből kiderül, hogy a magánszférában ugyancsak aktív pénzember 2010 előtt még az MSZP kincstárnoki vonalával kooperált. Emellett pedig tőről metszett offshore-lovag, aki állami megbízása után is megtartotta azt a Cretum Consult GmbH nevű társaságot, amely Zugban, a híres-hírhedt svájci offshore-paradicsomban működik.

„Támadásainkat” Szivek eleinte nem megbánással viszonozta, hanem dupla pert indított a Heti Válasz kiadója ellen, ám az egy hónapja született jogerős ítéletek lapunk állításait igazolták. Sőt: a svájci cégjegyzék immár arról is tanúskodik, hogy az MNV-vezér nemrég eldöntötte, felszámoltatja a zugi Cretum Consult GmbH-t.

Örülünk, hogy hozzásegíthettük az egyetlen helyes döntéshez.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.