Fordulat: a köztévétől érkezik a Hír Tv új főszerkesztője

/ 2015.05.19., kedd 11:52 /

Eddig arról szóltak a hírek, hogy mely Hír Tv-sek folytatják a közmédiánál. Most megindult a fordított irányú mozgás is – értesült a Válasz.hu.

Fotó: Port.hu

A Hír Tv belpolitikai műsorainak főszerkesztőjeként folytatja D. Bányász Gergő, aki a minap távozott a köztévétől.

D. Bányászt 2001-ben és 2003-ban is az év parlamenti tudósítójának választották – és 2006 óta erősítette a Magyar Televízió csapatát; az utóbbi időben riporterként, műsorvezetőként és szerkesztőként is dolgozott az MTVA műsorainál.

Még 2008-ban így nyilatkozott a munkájáról: „Pályám különböző fokozatokból áll. Minden egyes szintnek vannak olyan részei, amikre büszke vagyok. Annak idején én kereszteltem el a Nyírfa-ügyet, mely éveken keresztül fontos esemény volt a belpolitikában. Életem vágya volt, hogy a Magyar Hírlaphoz kerüljek és mikor ott dolgoztam, mi találtuk el a legpontosabban a leendő Orbán-kormány tagjait a 98-as választások után. Az egyik legemlékezetesebb élményem még a TV2-s időkből, amikor megszólítottam a Parlamentben egy politikust, aki a kérdés után öt-hat másodpercig csak hallgatott és mi ezt a hallgatást raktuk be. Amikor az Estében bemutatott minket Baló György, azt mondtam: azt szeretném, hogy az az ember üljön velem szemben a stúdióban, aki kiszivárogtatta az őszödi beszédet. Ma is azt érzem, ez lenne a pályám csúcsa. Ha bejönne, biztosan meginnék egy szatmári szilvapálinkát ezután is.”

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.