valasz.hu/itthon/ez-lett-vago-istvan-veszte-33406?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201301

http://valasz.hu/itthon/ez-lett-vago-istvan-veszte-33406?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201301

Függetlenség kimaxolva: Mellár nem tudja, kire szavaz!

/ 2018.02.04., vasárnap 12:00 /
Függetlenség kimaxolva: Mellár nem tudja, kire szavaz!

Ki hitte volna? Mellár Tamás ugyan elindul a választásokon Baranya megye 1-es körzetének mandátumáért, azt azonban nem tudja, kire szavaz listán. Részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

A pécsi jelölt Mellár Tamás nem tudja, kire adja voksát. Egyéniben természetesen önmagára szavaz a baloldal támogatta, világnézetét tekintve jobboldali független jelölt, ám a Heti Válasz érdeklődésére közli:  hogy melyik pártlistát támogatja, az még nyitott kérdés a számára. Szóba jöhet az LMP, amelyre négy éve szavazott és amelynek korábban segített is,  ám a zöldpárt most mégsem állt be Mellár támogatói mögé. Egyelőre. Előfordulhat aztán az is, hogy végül Mellár az MSZP–Párbeszédre húzza be az ikszet: elvégre a minap Karácsony Gergely tanácsadó testületének is tagja lett.

S hogy miért nem állt be sem a Jobbik, sem az LMP Mellár mögé? Van egyáltalán így esélye?

 

 

 

 

Részletes háttér a február 1-jei Heti Válaszban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Hatékony oktatási-nevelési stratégia a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz előadásait, valamint különböző programjait látva egyre inkább bebizonyosodik, hogy a cirkusz közösségeket tud megszólítani, gondolkodásra, beszélgetésekre, vitákra sarkalló tartalmakat képes közvetíteni.

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.