Függetlenség kimaxolva: Mellár nem tudja, kire szavaz!

/ 2018.02.04., vasárnap 12:00 /
Függetlenség kimaxolva: Mellár nem tudja, kire szavaz!

Ki hitte volna? Mellár Tamás ugyan elindul a választásokon Baranya megye 1-es körzetének mandátumáért, azt azonban nem tudja, kire szavaz listán. Részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

A pécsi jelölt Mellár Tamás nem tudja, kire adja voksát. Egyéniben természetesen önmagára szavaz a baloldal támogatta, világnézetét tekintve jobboldali független jelölt, ám a Heti Válasz érdeklődésére közli:  hogy melyik pártlistát támogatja, az még nyitott kérdés a számára. Szóba jöhet az LMP, amelyre négy éve szavazott és amelynek korábban segített is,  ám a zöldpárt most mégsem állt be Mellár támogatói mögé. Egyelőre. Előfordulhat aztán az is, hogy végül Mellár az MSZP–Párbeszédre húzza be az ikszet: elvégre a minap Karácsony Gergely tanácsadó testületének is tagja lett.

S hogy miért nem állt be sem a Jobbik, sem az LMP Mellár mögé? Van egyáltalán így esélye?

 

 

 

 

Részletes háttér a február 1-jei Heti Válaszban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható. 

Rosta

Zsuppán András

Találkozunk 2016-ban!

Új kormány – oktatáspolitikai fordulat jön?

Ha valóban a jegybanki ajánlások alapján kezd bele a kormány a versenyképesség javításába, akkor az oktatásban át kell állítani a váltókat. Részletes háttér a Heti Válaszban.

Miért fideszes a falu? – A választási adatok mögé néztünk

A kormánypárt elsősorban falun mozgósított, a községekben élők szavazataival nyerte meg a választásokat – hallhattuk az elmúlt napokban. De tényleg igaz ez? Miként húzhatták be a romák tömegeinek voksait is? Részletes háttér a friss Heti Válaszban.