valasz.hu/itthon/idoskori-testfelujitas-fizetik-a-halapenzt-mint-a-katonatiszt-129161

http://valasz.hu/itthon/idoskori-testfelujitas-fizetik-a-halapenzt-mint-a-katonatiszt-129161

Gigaper a TV2 ellen – kipakol az Éden Hotel-erőszak sértettje

/ 2015.07.15., szerda 07:27 /
Gigaper a TV2 ellen – kipakol az Éden Hotel-erőszak sértettje

Miután a Médiatanács június végén megbírságolta a TV2-t az Éden Hotelben történt erőszakoskodás miatt, az eset sértettje a múlt héten személyiségi jogi pert indított a csatorna ellen. Stumpf Nóra a csütörtöki Heti Válaszban mindent elmond a valóságshow kulisszatitkairól.

„Úgy voltam vele, hogyha nem állok mereven ellen, akkor előbb szabadulok, úgymond hamarabb végzünk. A húzd meg, ereszd meg közepette azt reméltem, majd lenyugszik, anélkül, hogy az aktus megtörténne. De volt másik okom is: a műsorban korábban előfordult hasonló helyzet, melyben nem kaptam segítséget a tévésektől, így másodszorra úgy gondoltam, szintén nem számíthatok rájuk” – nyilatkozza a Heti Válasznak Stumpf Nóra. Az Éden Hotel című valóságshow egykori résztvevőjét az után bírtuk szóra, hogy az egyik játékostársától elszenvedett szexuális erőszakoskodás miatt a műsor botrányba fulladt.

Stumpf Nóra elmeséli, miként élte meg a történteket, de válaszol azokra a felvetésekre is, miszerint maga is elfogadta a játék szabályait. „Szükségünk van arra, hogy átgázoljunk másokon, és így érjük el a céljainkat” – mondta például bemutatkozó kisfilmjében. „Az a kisfilm életem első kamerás szereplése volt, és mivel nagyon izgultam, nem tudtam, hogyan mutatkozzam be. Erre az egyik szerkesztő javasolta, hogy mondjam ezt. Aztán szépen, mint a kisangyal, felmondtam, amit a számba adtak” – feleli.

További részletek arról, hogy voltak-e képernyőre nem került további durvaságok a műsorban, miként generáltak a szerkesztők konfliktushelyzeteket, és „Éden Gábor” kért-e bocsánatot a tettéért, részletek a július 16-i Heti Válaszban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.