valasz.hu/itthon/bun-es-slussz-nem-lagyulnak-a-magyar-evangelikusok-homoszexualitas-ugyben-124673

http://valasz.hu/itthon/bun-es-slussz-nem-lagyulnak-a-magyar-evangelikusok-homoszexualitas-ugyben-124673

Gyárfás nagy haverságban volt Portikkal – még luxusvillát is cseréltek

/ 2018.04.18., szerda 13:30 /

Régi pesti pletyka, hogy Gyárfás Tamás vette rá Portik Tamást: legyen szíves, ölesse meg Fenyő János médiabárót. Egy biztos: annak idején az úszószövetségi elnök „szimbiózisban” működött az olajmaffiózóval.

Azt már minden hírfogyasztó tudja, hogy tegnap őrizetbe vették Gyárfás Tamást, akit felbujtóként gyanúsított meg a Nemzeti Nyomozó Iroda Fenyő János húsz évvel ezelőtti meggyilkolásával kapcsolatban. (Gyárfás természetesen tagadja a terhére rótt cselekményt.) Ebben az ügyben egy hónapja már kihallgatták Portik Tamást is, aki összesen 28 éves fegyházbüntetését tölti Boros Tamás és Prisztás József vállalkozók meggyilkolása miatt. A gyanúsítás szerint közvetlenül ő adott utasítást Jozef Rohácnak Fenyő likvidálására.

Fotók: MTI

Portik Tamás már az 1990-es évek közepén összejárt a televíziós producerként és a Magyar Úszószövetség akkori elnökeként ismert Gyárfással – egyes feltételezések szerint őt akarta ugródeszkának használni a „felső tízezer” felé. Az élénk kapcsolatra bizonyíték is van: az a Széchenyi-hegyi (Ágnes út 11.) luxusvilla, amelyben 2012 júliusában elfogták Portikot, 2004-ben épp a tévéstől került át az olajvállalkozó élettársának nevére. Azt sem lehet kizárni, hogy Gyárfás eleve Portiknak vásárolt; utóbbi ugyanis valósággal vadászott az ilyen két utcafrontos, menekülést biztosító, eldugott helyekre.

A hivatalos földhivatali papírokból mindazonáltal csak az derül ki, hogy csereügyletről volt szó: Portikék 2004-ben egy rózsadombi villát (Ferenchegyi út 24.) adtak a XII. kerületi „odúért”. És még egy faktum: az 1998-ban megölt Fenyő János riválisaként elkönyvelt Gyárfás rendre a saját Nap Tv-jében mondatta fel  Sándor István „Papa” nyugalmazott rendőr alezredessel az olajbűnözős leckét – melyből természetesen mindig kimaradt Portik Tamás neve.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Magyarország kétharmada alkalmas lakóhely lehet a medvéknek

Egyre gyakrabban főszereplői a híreknek az országon keresztül-kasul trappoló medvék, a Bükkben szaporodó farkascsaládok, sőt, néha hiúzokról is hallani. Örüljünk-e a nagyragadozók újbóli megjelenésének, vagy inkább féljünk tőlük?