Gyöngyösi örülne, ha mielőbb megfontolnák Toroczkai kizárását

/ 2018.05.31., csütörtök 08:35 /
Gyöngyösi örülne, ha mielőbb megfontolnák Toroczkai kizárását

„Szakadás? Ne vicceljen!” – a Jobbik új frakcióvezetője szerint csak néhányan vannak Toroczkai Lászlóval, s Gyöngyösi Márton örülne, ha mielőbb megfontolnák a pártütő kizárását. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Egyes ágazatokban még mindig nem éri el a létminimumot a minimálbér. Ezt úgy hívják: bérrabszolgaság. Egy uniós országban” – kel ki a Heti Válasznak adott interjújában Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettes-frakcióvezetője.

– Szóval a Jobbik baloldali párt lett.

– A béruniós kezdeményezés és a szociális érzékenység lehet, hogy a balos kategóriába tartozik, de ezek a huszadik századi kategóriák eltűnőfélben vannak.

– Inkább önök vannak eltűnőfélben. Vagy szakadóban.

– Szakadás? Ne vicceljen! Azért, mert van egy-két hőzöngő, akik képtelenek elfogadni a tisztújítás legitim eredményét?

– Egy-két hőzöngő? Kongresszusuk küldötteinek 46 százaléka Toroczkai Lászlóra szavazott!

– Igen, de csak Toroczkai László az, aki képtelen elfogadni az eredményt. Meg körülötte még egy-két ember, legfeljebb.

– Kizárják a pártból?

– Ennek lehetőségét is megvizsgálja az etikai bizottságunk. Remélem, minél előbb.

 

 

 

Az teljes nagyinterjú, amelyből az is kiderül, miért tűnt el a Nagy-Magyarország a Jobbik faláról, a május 31-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.