valasz.hu/itthon/g-fodor-gabor-visszatert-es-kijozanodast-javasol-a-fidesznek-111849

http://valasz.hu/itthon/g-fodor-gabor-visszatert-es-kijozanodast-javasol-a-fidesznek-111849

Gyorshír: Rendzavarás az MMA közgyűlésén

B. B. / 2012.12.15., szombat 10:44 /

Húsz-huszonöt fiatal civil aktivista zavarta meg az MMA szombati közgyűlését.

A budapesti Vörösmarty téren található Kristályházban ma nyílt közgyűlést tart a Magyar Művészeti Akadémia. Erre érkeztek a tiltakozók, akik Balog Zoltán ember erőforrás miniszter nyitóbeszédét követően hangos skandálással a „művészet szabadságát”, Fekete György leváltását, a „szabad magyar kultúrára támogatását” követelték, valamint azt kiabálták az MMA tagságának: „Lépjetek ki!” A rendzavarók röplapokat is szórtak a közgyűlés tagjai közé.

A demonstrálókat biztonságiak vezették ki a teremből, ezt követően a közgyűlés rendben folytatódott, valamivel 14:00 előtt pedig sajtótájékoztatóval véget is ért. A bő kéttucatnyi fiatal aktivista az épület előtt, kézzel írt transzparensekkel folytatta a tiltakozást. A Heti Válasz Online kérdésére az egyik demonstráló azt mondta, több különböző szervezetből is érkeztek a közgyűlés megzavarására, részleteket viszont nem akart elárulni.

Fekete György a helyszínen politikai provokációnak nevezte a megmozdulást.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.