valasz.hu/itthon/bun-es-slussz-nem-lagyulnak-a-magyar-evangelikusok-homoszexualitas-ugyben-124673

http://valasz.hu/itthon/bun-es-slussz-nem-lagyulnak-a-magyar-evangelikusok-homoszexualitas-ugyben-124673

Ha nem kapott az utolsó nyomtatott Heti Válaszból, itt elolvashatja

/ 2018.06.09., szombat 09:00 /
Ha nem kapott az utolsó nyomtatott Heti Válaszból, itt elolvashatja

Mai tudásunk szerint az ehét csütörtökön standokra került lapszámunk jelent meg utolsóként nyomtatásban.  Több olvasói jelzés is érkezett hozzánk arról, hogy – főleg Budapesten – nehéz hozzájutni az újsághoz, elfogyott az árusoktól, terjesztőpontokról.

Tudjuk, hogy a printet nem pótolja, mégis, szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani a digitális változatot, mely a Digitalstand platformján keresztül megvásárolható, ráadásul a nyomtatott verziónál jóval olcsóbban. Egy-egy számot is meg lehet venni, vagyis nem kell előfizetni ahhoz, hogy olvashassák a lapot.

Még egyszer az elérés: digitalstand.hu/heti_valasz

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámon.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Magyarország kétharmada alkalmas lakóhely lehet a medvéknek

Egyre gyakrabban főszereplői a híreknek az országon keresztül-kasul trappoló medvék, a Bükkben szaporodó farkascsaládok, sőt, néha hiúzokról is hallani. Örüljünk-e a nagyragadozók újbóli megjelenésének, vagy inkább féljünk tőlük?