Habony kijön a fényre – ő lesz az új jobbos médiabefektető

/ 2015.03.25., szerda 15:19 /
Habony kijön a fényre – ő lesz az új jobbos médiabefektető

A Heti Válasz csütörtöki számában ismertetjük a nagy jobboldali médiaátalakítás mestertervét. Előzetes itt!

A Fidesz-vezérkar régóta elavultnak tartja a párt körüli médiaportfóliót, a Simicska–Orbán-harc tehát csak ráerősített arra a törekvésre, hogy új eszközrendszer kell. A leendő sajtóbirodalom központi cégét Habony Árpád és Győri Tibor veszi a nevére – értesült a Heti Válasz. Részletek a csütörtöki lapszámban.

Mi lesz a Fidesz és a párt közönsége közti legfontosabb kommunikációs csatorna a Magyar Nemzet és a Hír Tv kiesése után? A Heti Válasz csütörtöki számában ismertetjük a nagy jobboldali médiaátalakítás mestertervét. A projekt központjában egy új holdingcég áll majd, melyet Habony Árpád kormányfői tanácsadó, valamint a Miniszterelnökség államtitkári karából tavaly kikerült Győri Tibor vesz majd a nevére. Habony ezzel hivatalosan is kilép a piacra, titkos stratégából médiabefektetővé válik, s Győri személyében olyan társat kap, aki annak idején közelről menedzselte a Napi Magyarország létrehozását és a Magyar Nemzettel való összeolvasztását. Az új médiaholdinghoz tartozik majd egy közéleti véleményportál – Via.hu néven –, egy ingyenes terjesztésű, a Helyi Téma világát átörökítő félbulvár hetilap, esetleg egy rádió, valamint egy üzleti hírportál, amely a Napi Gazdaság jelenlegi stábját hivatott „felszívni”.

A március 26-i Heti Válaszból további részleteket is megtudhat a Habony–Győri-építkezésről, illetve arról, hogy mi lesz a Magyar Nemzettől távozott Liszkay Gáborék szerepe az új felállásban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.