Hajós András a menekültügyről: ne a Facebookon okoskodjunk!

/ 2015.08.05., szerda 11:00 /
Hajós András a menekültügyről: ne a Facebookon okoskodjunk!

Az Éden Hotel-botrány is hozzájárult ahhoz, hogy egy időre búcsút intsen a TV2-nek és a televíziózásnak. Interjú a csütörtöki Heti Válaszban Hajós András zenész-showmannal a bulvárosodás veszélyeiről, a szolfézs népszerűsítéséről és arról, hogy miben lehet igaza a kormánynak bevándorlásügyben.

„Kezdtem elcelebesedni, és amikor a bulvársajtó megpiszkálta a magánéletemet, az már sok volt” – indokolja Hajós András, hogy miért intett búcsút egy időre a TV2-nek és a televíziózásnak. A szexuális kényszerítés miatt kitört Éden Hotel-botrányról ezt mondja: „Nem akarok beleszállni abba a vitába, hogy mi történt, de bennem összegyűlt még egy adag érv a barátságos búcsú és egymás ideig-óráig tartó hanyagolása mellett.”

A bevándorlók körül kialakult helyzetről így vélekedik: „Biztos vagyok benne, hogy a Facebookon háborgóknak megváltozna a véleményük, ha egy napra bemehetnének egy nemzetbiztonsági bizottsági ülésre, és megtudnák, kik akarnak még bejönni az országba, kiket akarnak bedugni szerencsétlen sorsú emberek közé. De a nemzetbiztonságiaknak is megváltozna a véleményük, ha elmennének a civilekkel egy hétre, és meglátnák, hogy a többség mégis csak menekülő család.”

Mit javasol menekültügyben facebookos okoskodás helyett? Miben ad igazat a kormánynak? Mit gondol az ifjúsági zenei képzésről? Interjúnk Hajós Andrással a Heti Válasz augusztus 6-i számában. A lap a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.