Hatos lottó: nincs telitalálat

/ 2010.11.28., vasárnap 17:09 /

Egyetlen játékosnak sem sikerült mind a hat számra helyesen tippelnie.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 47. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták:
  
3 (három)
10 (tíz)
15 (tizenöt)
20 (húsz)
28 (huszonnyolc)
41 (negyvenegy)
                    
Nyeremények:

6 találatos szelvény nem volt;
az 5 találatosokra, egyenként 366.000;
a 4 találatosokra 6520;
a 3 találatosokra 1315 forintot fizetnek.

Rosta

Szőnyi Szilárd

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Megkezdték a Déli pályaudvari támfal helyreállítását

Megkezdődött a Déli pályaudvarra vezető alagút bejárata melletti-feletti támfal és rézsű ideiglenes helyreállítása. A kivitelezés legkésőbb április közepéig tarthat - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI megkeresésére.

Ezért gyilkolták meg Putyin bírálóját – Itt a valódi háttér

Az egykori oligarcha Borisz Nyemcov a kegyvesztettsége miatt fordult szembe Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. A múlt héten meggyilkolt mágnás kényszerből és bosszúból vette fel a demokrata politikus külföldnek tetsző szerepét. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Műsorváltozások a Katonában

A budapesti Katona József Színház közleményben tájékoztatta nézőit, hogy 2015 márciusában, áprilisában sorozatos megbetegedések miatt változik a színház műsora.

Itt az újabb Clinton-botrány

Biztos esélyesnek tartották a 2016-os elnökválasztáson, bár még be sem jelentette indulását. De a hét internetes botránya után akár fel is adhatja fehér házi álmait Hillary Clinton – vélik sokan Amerikában.