Hatos lottó: nincs telitalálat

/ 2010.11.28., vasárnap 17:09 /

Egyetlen játékosnak sem sikerült mind a hat számra helyesen tippelnie.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 47. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták:
  
3 (három)
10 (tíz)
15 (tizenöt)
20 (húsz)
28 (huszonnyolc)
41 (negyvenegy)
                    
Nyeremények:

6 találatos szelvény nem volt;
az 5 találatosokra, egyenként 366.000;
a 4 találatosokra 6520;
a 3 találatosokra 1315 forintot fizetnek.

Rosta

Laky Zoltán

Rosta legközelebb hétfőn 8 órától.

Böjte Csaba a nyilvános szoptatás mellett!

Böjte Csaba ferences szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója is megosztotta tegnapi, Szoptass, Magyarország! című cikkünket a Facebookon – és az alábbi kísérőszöveget fűzte hozzá:

Ezért van bajban az egészségügy

Megkezdődött, akcióba lendültek a magánszolgáltatók, hogy részesedjenek a tb-finanszírozásból. Itt a gyengélkedő állami egészségügy és a fizetős helyek nagy csatája.

Nem a bevándorlásra, de igen a budapesti mecsetépítésre?

Miközben a bevándorlás ellen harcol, nem ellenezné egy török óriásmecset megépítését Budapesten a kormányfő. Ankara kulturális terjeszkedést folytat világszerte, különösen a volt oszmán területeken. Exkluzív háttér a friss Heti Válaszban.

Igazodunk az EU-hoz: 20-25 cigaretta lehet egy dobozban

Legalább húsz, legfeljebb huszonöt szál cigarettát tartalmazhat egy doboz 2016. május 20-ától - erősítette meg az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága csütörtökön az erről szóló módosító javaslatot.

Putyin eltolta Oroszországtól a FIFA-botrányt

Oroszországnak semmi köze a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tisztségviselőit érintő korrupciós botrányhoz, és az amerikai hatóságok kérésére indított nyomozás Joseph Blatter, a szövetség elnökének újraválasztását hívatott aláásni - közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön.