valasz.hu/itthon/a-kulcsar-ugy-utan-ujabb-krimi-a-kh-nal-akost-is-csobe-huztak-26323

http://valasz.hu/itthon/a-kulcsar-ugy-utan-ujabb-krimi-a-kh-nal-akost-is-csobe-huztak-26323

Havazás várható a következő 24 órában – Az ónos eső is visszatérhet

/ 2014.12.07., vasárnap 17:37 / Hírforrás: MTI

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +6 fok között alakul Magyarországon, a legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 2, 7 fok között valószínű.

A Franciaország–Lengyelország–Dél-Oroszország vonalban magasnyomású zóna épült ki, ahol szintén sok a felhő, de csak elvétve fordul elő csapadék. A hőmérséklet csúcsértéke az Atlanti-óceán partvidékén 10 fok körül alakul, de attól távolodva fokozatosan csökken. A Kelet-európai-síkságon még nappal is szinte mindenhol fagy. A London-Moszkva vonaltól északra változékonyabb, szeles, ezáltal a szokásosnál enyhébb az idő, még Skandinávia északi részén is kevéssel 0 fok fölé emelkedik a hőmérséklet. A szeles idő miatt a tundrán ugyanakkor helyenként hófúvások is előfordulnak. A mediterrán térség, a Balkán-félsziget és Közép-Európa időjárását sekély ciklon alakítja. Markáns front nem található a térségben, de sok a felhő, és sokfelé esik az eső, helyenként zivatar is kialakul. A hőmérséklet legmagasabb értéke errefelé többnyire 10 és 20 fok között alakul, a Földközi-tengertől távolabb eső vidékeken ennél pár fokkal hidegebb van.

A Kárpát-medence időjárásában hétfő délutánig nem lesz lényeges változás, borult, párás, esős idő lesz, majd egy gyors mozgású hidegfront érkezik. A Dunántúlon csak hétfő délután szakadozik fel a felhőzet; sokfelé várható eső, a párás, ködös tájakon szitálás is lehet. Vasárnap estétől a hegyekben havas eső, havazás is előfordulhat, Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi részein éjjel átmenetileg ónos eső sem zárható ki. A Nyugat-Dunántúlon megélénkül, éjszakától meg is erősödik az északi, északnyugati szél, másutt általában mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +6 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 2, 7 fok között valószínű.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.