Helikopteres vadászat, az ősi skandináv szokás – Origo megint nagyot megy

/ 2018.03.09., péntek 15:00 /

A méltán híres szerző hatalmasat ment ma is. Miután a Magyar Nemzet fotókkal gazdagon illusztrálva mutatta be, hogy Semjén Zsolt a magyar kereszténydemokrácia és a Jóisten nagyobb dicsőségére a elmúlt öt évben rendre az olcsóságáról híres Svédországban vadászott rénszarvasra, jávorszarvasra és siketfajdra, a híres kolléga, Origo rögvest feltárta a tényeket. A valós tényeket, amelyeket az ellenzéki hazugsággyárak elhallgatnak. Hogy hát hiszen Skandináviában ősi szokás szerint helikopteren szállítják az elejtett vadakat! Semjén a családját látogatta a svédeknél, s ha már ott volt, vadászgatott kicsit a helyi szokások szerint. Nagy vadász, tudjuk róla. Nincs itt semmi látnivaló.

De, lenne azért.

Azt például jó lenne látni, helikopterbérlésre, vadászatra, negyven szállodai szoba bérlésére mégis miből tellett Semjénnek. Akinek a vagyonbevallása szerint nincs más jövedelme, csak a bére. Tehát tízmillió forint, ha üti a markát évente.

Alig várom, hogy ezt is feltárja a szorgalmas kolléga.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.