felsooktatasirangsor.hu/itthon/az-elmaradt-osszeomlas-5179

http://felsooktatasirangsor.hu/itthon/az-elmaradt-osszeomlas-5179

Helikopteres vadászat, az ősi skandináv szokás – Origo megint nagyot megy

/ 2018.03.09., péntek 15:00 /

A méltán híres szerző hatalmasat ment ma is. Miután a Magyar Nemzet fotókkal gazdagon illusztrálva mutatta be, hogy Semjén Zsolt a magyar kereszténydemokrácia és a Jóisten nagyobb dicsőségére a elmúlt öt évben rendre az olcsóságáról híres Svédországban vadászott rénszarvasra, jávorszarvasra és siketfajdra, a híres kolléga, Origo rögvest feltárta a tényeket. A valós tényeket, amelyeket az ellenzéki hazugsággyárak elhallgatnak. Hogy hát hiszen Skandináviában ősi szokás szerint helikopteren szállítják az elejtett vadakat! Semjén a családját látogatta a svédeknél, s ha már ott volt, vadászgatott kicsit a helyi szokások szerint. Nagy vadász, tudjuk róla. Nincs itt semmi látnivaló.

De, lenne azért.

Azt például jó lenne látni, helikopterbérlésre, vadászatra, negyven szállodai szoba bérlésére mégis miből tellett Semjénnek. Akinek a vagyonbevallása szerint nincs más jövedelme, csak a bére. Tehát tízmillió forint, ha üti a markát évente.

Alig várom, hogy ezt is feltárja a szorgalmas kolléga.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Elkészült a Süsü, a sárkány folytatásával Csukás István

Ha nem töltődik fel az ember, elkopik – mondja Csukás István a legfrissebb, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban. Az író augusztusban fellép a szóládi Ízek, Versek, Madárfütty Fesztiválon; a rendezvény célja, hogy visszacsempéssze a kultúrát és a hagyományokat a köztudatba.

Egy Fidesz-szavazó bírálhatja-e a kormányt? Itt a válasz!

A címbe foglalt kérdésről szólt a keresztény, konzervatív értelmiségieket tömörítő szervezetek Újra néven nevezzük című, áprilisban kiadott vitairata. Balog Zoltán volt miniszter és Bogárdi Szabó István református püspök minapi disputája szerint igen, de. Részletek a csütörtöki, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban.

Apró szobrok Budapest utcáin: bemutatjuk az alkotót

A budapestiek legújabb kedves közösségi játéka a gerillaszobor-vadászat: nyitott szemmel kell járni a várost ahhoz, hogy az ember megtalálja a várra forduló irányzékú apró tankot, az öngyilkos mókust vagy éppen a Főkukacot. Kolodko Mihály – Mihajlo Kolodko – felvidéki szobrászművész alkotásai amilyen kicsik, olyan beszédesek. Részletek a digitális Heti Válaszban!

Tabudöntő vélemény: „Csak showműsor az észak-koreai leszerelés”

Észak-Koreában nem bízik, Kínában még kevésbé, ennek megfelelően a Donald Trump–Kim Dzsongun megállapodástól sem vár mélyreható változásokat. Szahasi Rjo Japán professzor Ázsia jövőjéről és Japánról mint lehetséges bevándorlóországról is beszélt a csütörtökön digitálisan megjelenő Heti Válasznak.

Egy kanál vízben: kitört a háború a kormány médiaholdudvarában

Megnyugvás helyett háborút hozott a Fidesz győzelme a médiaholdudvarban. Immár nem csak az ideológiai elhajlással vádolt – kormány által kinevezett – kulturális vezetőket sorozzák, de a „bajtársak” is hajba kapnak. A legfrissebb, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszból kiderül, hogy a 888.hu–Magyar Idők–pestisracok.hu tengelyen kialakult vita nemzedéki, ideológiai és pénzügyi természetű.

Durva mondat Merkelről: „Nem bírok már együtt dolgozni azzal a nővel”

Milyen lehet az a kormány, ahol a legkisebb koalíciós partner minisztere így beszélhet a kormányfőről? És nemcsak hogy így beszélhet, hanem ultimátumot is adhat neki. A csütörtökön megjelenő digitális Heti Válasz azt nézi meg, hogyan juthatott ilyen helyzetbe Németország és Angela Merkel.