Hihetetlen: szóra bírták Vona Gábor hírhedt, rejtélyes testőrét

/ 2016.09.22., csütörtök 14:00 /

Tegnap elindult az ATV Magánszféra című új műsora, amelyben Péterfi Judit faggatja hétköznapi helyzetekben, olykor magánéleti kérdésekről is a magyar politikai élet szereplőit. A műsor előzményeiről, a ATV Jobbik-ügyi fordulatáról itt írtunk; az ötven perces műsor megnézése után a benyomásaim vegyesek.

Kiderült, hogy a Jobbik-elnök dolgozó-, könyvtár- és Xbox-szobája korábban a Neoton Família próbaterme volt, hogy Vona „elvárja a rendet, de nem tartja”, és az, hogy a könyvespolcán nem csak a zöldesbarnás Hamvas Béla-sorozattal találkozhatunk (bár egy közeli képen úgy látom, hogy Vona Gábor megállt a 22-es kötetnél, pedig már a 28-as is megjelent… ejnye-ejnye, elnök úr!), de példás rendben ott állnak a Kerényi Imre-féle Nemzeti Könyvtár bordó borítójú darabjai is – de mindezeken túl érdemben nem sokat gazdagodott a Vona Gábor-képem. Ugyanakkor el kell ismerni, hogy médiatörténeti pillanat, amikor – az első részben, 15:52-nél – megszólal Zsiráf, Vona hírhedt, rejtélyes testőre. (Az más kérdés, hogy milyen témában.)

A következő adásokban láthatjuk majd Juhász Pétert törzskörzés közben, Gyurcsány Ferenc pedig a favágás helyes technikáját szemlélteti, és még a titokzokniját is megmutatja nekünk… Izgalmas lesz.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.