Hír Tv: Lázár János hazudik!

/ 2015.04.17., péntek 10:03 /

Lázár János csütörtökön úgy fogalmazott, a tapolcai választáson észlelhettük, hogy „nagy a szerelem Simicska és a Jobbik között”.

A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a Hír TV-n egyértelműen a Jobbik kampányát támogatták. A sajtótájékoztató egy pontján Lázár meg is jegyezte, hogy a Hír TV-n mostanában diszkriminálják a kormánypárti politikusokat. „Ez az együttműködés Simicska Lajos ízlése és a Jobbik ízlése” – mondta, majd hozzátette: a Hír TV a Jobbiké lett – írja az Index.

A sajtótájékoztatón jelenlévő Hír Tv-s riporter a kijelentésekre reagálva, megkérdezte, miért nem jönnek be a tévébe kormánypárti politikusok, és akkor rögtön nem borulna fel az ellenzék irányába a tájékoztatás.

Lázár később úgy folytatta, ha a választási kampány alatt valaki a Magyar Nemzetet olvasta vagy a Hír TV-t nézte, azt láthatta, hogy itt van „egy bimbózó szerelem, ami első hajtásait hozza”. És ezek a médiumok megtalálták a közös hangot a Jobbikkal. A miniszter úgy fogalmazott a tapolcai kampányban ezzel eldőlt, hogy „a radikális jobboldalnak lett sajtója”. 

A HírTv felelős szerkesztője, György Zsombor csütörtök éjszaka Facebook-oldalán reagált a vádakra, hazugnak nevezte a minisztert: 

„(...) »A sajtótájékoztató egy pontján Lázár meg is jegyezte, hogy a Hír TV-n mostanában diszkriminálják a kormánypárti politikusokat.«

Mint a televízió felelős szerkesztője ezúton ki- és bejelentem, büntetőjogi felelősségem teljes tudatában, hogy Lázár János nem csak cinikus, hanem egy hazug politikus. Még egyszer: HAZUDIK!!! A valóság az ő állításával szemben az, hogy a Fidesz és a kormányzat bojkottálja a Hír Tv-t, a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót, a demokrácia alapvető elveit, értékeket rúgva fel. Megjegyzem, a Fidesz tapolcai jelöltjét is felkértük, hogy adjon interjút. Ő ezt elutasította. A végeredményt mindenki ismeri. A tanulságokat mindenki levonja.”

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.