Horváth Csaba bemutatta a Molnár Zsoltnak írt zsarolólevelet

/ 2014.05.21., szerda 17:21 /

Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje egy mai, Szanyi Tiborral közösen tartott óbudai sajtótájékoztatóján megmutatta a PestiSrácok.hu nevű oldalnak azt a zsaroló e-mailt, amit párttársának, Molnár Zsoltnak küldött egy ismeretlen személy.

Horváth a nyomozás érdekeire hivatkozva mappájával kitakarta a feladó címét, így adott csak lehetőséget a levél felolvasására.

Néhány nappal ezelőtt az ATV írta meg, hogy zaklatás, fenyegetés és zsarolás miatt tett feljelentést a rendőrségen Molnár Zsolt, az MSZP napokban lemondott budapesti elnöke. Az állítólagos szkinhedmúltja miatt távozó politikus akkor annyit árult el: a levél feladója azt írja, hogy egy felvétellel rendelkezik, amely Molnár és Horváth Csaba, az MSZP alelnöke közös nyaralásán készült.

A teljes szövegből (mely lent megtekinthető) nem sok derül ki az ügyről, de legalább az bizonyítottnak látszik, hogy a zsarolás megtörtént, valós ügyről van szó.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.