20 név - 20 szavazat

/ 2014.03.26., szerda 12:16 /
20 név - 20 szavazat

Ahogy négy éve a választások előtt, a Heti Válasz most sem az utca emberét faggatja. Csütörtökön megjelenő számunkban ismét húsz, szakmájában kiemelkedőt nyújtó közéleti embert kértünk fel, hogy vázolja, milyennek tartja az elmúlt ciklust, mit vár a következőtől, és hova szavaz április 6-án.

Ki az az ismert közéleti ember, aki a rendszerváltás óta mindig a Fideszre adta voksát, ám most inkább kirándulni megy április 6-án? Elmegy-e szavazni Lovasi András, s ha igen, hova ikszel? Mi nem tetszett Kovács „Kokó" Istvánnak az elmúlt négy évben? Mi nehezíti Hajós András döntését, s miért nem csábul el az LMP-hez Skrabski Fruzsina? 

Mindez és ennél sokkal több is kiderül a csütörtöki Heti Válasz összeállításából.

Lapunk választási körkérdésére húszan válaszoltak, név szerint: Hajós András, Tamás Gáspár Miklós, Tőkéczki László, Babarczy Eszter, Lovasi András, Jankovics Marcell, Szörényi Levente, Salát Gergely, Lantos Csaba, Lányi András, Kukorelly Endre, Papp Lajos, Kiss-Rigó László, Skrabski Fruzsina, Vizi E. Szilveszter, Maróth Miklós, Mellár Tamás, Lánczi András, Freund Tamás, Kovács „Kokó" István.


Az összeállítás a Heti Válasz március 27-én megjelenő számában olvasható, mely a Digitalstandon is megvásárolható. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.