valasz.hu/itthon/ungvary-provokal-paskai-laszlo-eletutjanak-hianyzo-lapjai-114863

http://valasz.hu/itthon/ungvary-provokal-paskai-laszlo-eletutjanak-hianyzo-lapjai-114863

Így menekült a jobbikos Kovács az újságírók elől - Fotó

/ 2014.05.19., hétfő 19:59 /
Így menekült a jobbikos Kovács az újságírók elől - Fotó

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának zárt ülése után Vona Gábor, a Jobbik elnöke tartott sajtótájékoztatót a Képviselői Irodaházban.

Fotó: MTI

Az ülésen nem csak a pártelnököt, de a kémgyanúba keveredett Kovács Bélát is meghallgatták; Kovács még Vona sajtótájékoztatójának elején is a helyszínen tartózkodott, majd - arra hivatkozva, hogy Szegeden lesz sajtótájékoztatója - elhagyta az irodaházat.

Csakhogy a sajtótájékoztatót lemondták. Ahogy arról az MTI is beszámolt, a 16.30-ra meghirdetett, Mit vár a nyugat a kormánytól? Mi az EU választások tétje? című sajtótájékoztató - amelyet Kovács, valamint Tóth Péter, a párt Csongrád megyei elnöke, megyei közgyűlési frakcióvezetője és Rácz Tibor, a párt alelnöke részvételével tartottak volna - elmaradt.

Kovács ennek ellenére, az újságírókat, tévé- és rádióriportereket válaszra sem méltatva, elsietett a Jászai Mari térről.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.