valasz.hu/itthon/megvan-a-recept-igy-vesziti-el-a-fidesz-a-2018-as-elsovalasztokat-107376

http://valasz.hu/itthon/megvan-a-recept-igy-vesziti-el-a-fidesz-a-2018-as-elsovalasztokat-107376

Ilyet se látott még: iszlám imaszertartás a volt Köztársaság téren

/ 2015.08.05., szerda 10:00 /

Fotó: Warren Richardson

Tiszta pesti vilájet: kollégánk tegnap esti fotóján a II. János Pál pápa téren táborozó menekültek éppen imára borulnak. Korábban írtunk arról, hogy a hetek óta növögető belpesti Közel-Kelet már egészen elfoglalta a parkot, a játszóteret. A migránsoknak ez persze csak ideiglenes szállás, egyikük sem Józsefvárosban tervezi a hátralevő életét, a környéken lakóknak egyelőre akkor is hozzá kell szokniuk a hasonló látványhoz.

A köztéri menekülttáborról szóló tegnapi bejegyzésünket kommentálva Kocsis Máté kerületi polgármester „határozottabb fellépést” és „erőforrás-átcsoportosítást” ígért. Noha a városvezető által említett jelenségek közül tűzrakásnak, őrjöngésnek és fosztogatásnak helyszíni tudósítóink nem találták nyomát, az emberi ürülék és a szemét tényleg komoly probléma.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.