Íme, 178 baba, akinek extrán örülünk

/ 2014.07.22., kedd 09:55 /
Íme, 178 baba, akinek extrán örülünk

Ennyivel születtek ugyanis többen idén májusban, mint tavaly. Nem nagy szó? Dehogynem, ez hattal több iskolai osztály egyetlen hónap alatt. Vigyázat, nézzük a kezét, hogy kattint-e, mert itt most csupa, csupa jó hír következik.

A KSH legfrissebb jelentése szerint a februári minden idők legeslegrosszabb eredményével együtt is nőtt a születésszám az év első öt hónapjában, összesen 525 gyermekkel több született, vagyis közel három százalékkal több, mint 2013 hasonló időszakában. A halálozások száma két százalékkal esett vissza, 2200-zal kevesebben haltak meg. Még házasságot is többet kötöttek, eddig az év összes hónapjában több esküvő volt, mint tavaly. Sőt, a csecsemőhalálozási mutató is javult, ezer élveszületésre 4,5 csecsemőhalálozás javult, ami fél ezrelékpontos javulás.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.