Íme, az olimpiaiálom-gyilkos: bemutatjuk Fekete-Győr francia barátnőjét

/ 2017.08.03., csütörtök 19:30 /

Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum Mozgalom vezetőjének francia barátnője van. Párizs és Budapest vetélytársként pályáztak a 2024-es az olimpiára. Népszavazási kezdeményezésével a Momentum sikeresen megfúrta a játékokat. Ergo Fekete-Győr Andrásnak el kell számolnia a barátnője miatt. Iménti gondolatmenetet Mráz Ágoston, a kormányközeli Nézőpont Csoport vezetője fogalmazta meg tegnap az Echo TV-ben.

Az elmélet olyannyira kerek és tökéletes, hogy a magunk részéről nem is tudunk mit hozzátenni. Ehelyett lázas böngészésbe fogtunk, és néhány percen belül meg is találtuk azt az embert, akinek a magyarság az olimpiai álom meggyilkolását köszönheti. Íme, a Fekete-Győr Andrással amúgy németül szót értő Anissa Eprinchard vázlatos életútja:

– A Sorbonne, a heidelbergi, majd a genfi egyetem elvégzése után pályáját projektmenedzser-asszisztensként kezdte Párizsban a Fabrique Spinoza nevű think tanknél.

– Német- és Franciaországban pénzügyi elemző volt a Tata Consultancy Services-nél.

– Pénzügyi elemzőként megjárta a Morgan Stanley-t.

– Gyakornokoskodott az Európai Tanácsnál.

– A digitális marketing szakértőjeként is tevékenykedett.

– Jelenleg a Sanofi gyógyszergyár junior brand menedzsere Berlinben.

A magyar kormány amúgy a Sanofival 2013-ban stratégiai megállapodást kötött. És tessék, ez a hála?

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.