valasz.hu/itthon/nincs-tobb-titok-o-tiborcz-tarsa-a-bdpst-luxusingatlan-kereskedoben-126193

http://valasz.hu/itthon/nincs-tobb-titok-o-tiborcz-tarsa-a-bdpst-luxusingatlan-kereskedoben-126193

Kis adalék a Havas Henrik elleni vizsgálathoz: „sajnos nem molesztált senki”

/ 2017.12.11., hétfő 16:32 /

„Az ATV vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, a vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn” – írja a tévécsatorna. 

Hogy ilyen ügyekben mégis hogyan tud vizsgálódni bárki, arról sejtésünk sincs – még a rendőrség is tehetetlen ilyen, évekkel később beböffentett történetek esetén.  Az igazság kiderítésére alig van esély.

Hacsak...

Hacsak a vádlónk nem bulvárceleb. Ha az, akkor nyilatkozgat újságoknak. És tessék! Nem így tett ez a Baukó Éva is? De bizony! 

A munka híján lévő, tévébe vágyó nőszemély nemrég, idén november 14-én szó szerint mondta az alábbiakat a Borsnak:

„Szeretnék visszatérni a kép­ernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki.

Tehát akkor még egyszer:

Baukó Éva, 2017. november 14.: Engem sajnos nem molesztált senki.

Baukó Éva, 2017. december 4.: Biztos sokan meglepődtök ezen a bejegyzésemen, és azt kérdezitek, miért most árulom el életemnek ezt a sötét foltját. Pedig ez már 8 éve itt van bennem. Próbáltam elfelejteni, elfojtani – nem ment. Ez is közrejátszott abban , hogy az italhoz nyúltam, ezért voltak visszatérő, depressziós időszakaim, ez okozta a pánikbetegségemet is. Eddig csak a környezetem tudta, hogyan molesztáltak szexuálisan a munkahelyemen.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Szóval Baukó Évát nem molesztálta senki, de nyolc éve nem tud túllenni rajta. Oké.  

Hogy főhősnőnk hitelessége hanyast érdemel a Terry Black-skálán, azt döntse el mindenki magában, meg az ATV majd nyilvánosan is, de még ha hinne is neki valaki: itt egy idézet szintén Baukó Évától, aki már 2011-ben beszámolt a Havas-ügyről. „Azt ígérte, hogy kifizeti az albérletemet, és anyagilag is támogat, ha a barátnője leszek. Nem nyúlt hozzám soha, fizikálisan nem molesztált, »csak« verbálisan.” 

Szóval nem nyúlt hozzá soha. 

Röviden: Havas nyomult Baukóra, aki visszautasította. Havas meg ezután kirúgta.

Ha azért rúgta ki, mert nem jött vele össze, de amúgy remekül végezte a munkáját, az persze ocsmány és visszaélés a hatalmi helyzettel. De nem nemi erőszak - márpedig ezekben az ügyekben lassan egy szintre kerül egy hellóbébi a sikátoros leteperéssel.

A tanulság  tehát nem az, hogy a mítúzás a megoldás, évekkel a történtek után. A megoldás az, hogy ha valakit akár verbálisan zaklatnak, forduljon a megfelelő szervekhez. Tegyen feljelentést. A zaklatást ugyanis a törvény bünteti.  

Máskülönben ez lesz az egészből: az új ügynökügy. Csak még durvábban, hiszen bárkire rá lehet fogni az erőszakoskodást, aki akár csak néhány percre kettesben maradt valakivel egy irodában. 

Az azért lettem alkesz, mert Havas azt akarta, hogy a barátnője legyek-botrányok pedig azokkal az áldozatokkal szemben a legnagyobb galádságok, akik tényleg azért lettek alkeszok, mert valami ismeretlen állat megerőszakolta őket. 

Vannak sajnos néhányan. 

És ők még csak nem is kapnak pénzt egy kis nyilvános beszámolóért, egyetlen kormánytévétől sem. Arra ugyanis kicsi az esély, hogy az ismeretlen állat könyvet írjon Vona Gáborról.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.