Itt a bizonyíték, hogy Vona Gábor szlovák kommunista ügynök

/ 2018.02.14., szerda 08:41 /

A hétvégi tátrai síelésnél jött szembe velem a Zlatý Bažant nevű, idehaza is méltán népszerű sör retro változata. Abból a korból, amely ugyan diktatúra volt, de legalább nem kellett hosszú kiselőadást végighallgatni a hidegkomlózásról, a maláta pörköléséről és kézműves sörélesztőkről, ha az ember megszomjazott. A szóban forgó italt egy 1973-as recept alapján készítik és a csomagolásán használt logó is arra az időre megy vissza.

Zlatý Bažant

Zlatý Bažant

És ha meglátjuk az emblémát, azonnal rájövünk, hogy a magyar politikában nem csak a szakértelem, hanem a néppártosodás is csak egy bolsevista trükk. Bizony, hiába a gondos oknyomozó újságírói munka, a Ripost tévedett, amikor kiderítette, hogy a Jobbik jelképe valójában a muszlim félhold. (De persze csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és az igazság csak annál rosszabb a Jobbiknak!) Nyilvánvaló ugyanis, honnan és milyen szándékkal lopkodták össze a logójuk üzenetét. Kicsit játszottak a színekkel, meg a fácán helyére odatették a kettős keresztet, s azt hitték ezzel a megoldással madárnak nézhetik a magyar választókat. De nem! A Jobbik valójában a csehszlovák kommunista titkosszolgálat alvó ügynökeinek kreálmánya, olyannyira, hogy több magát megnevezni nem kívánó forrásunk is egybehangzóan állította: a sörgyár helyszínét, a Komárom melletti Ógyallát a párt vezető testületeinek ülésein csak Hurbanovóként szabad emelgetni.

A bizonyíték

A bizonyíték

Ezt tartsuk észben április 8-án!

Rosta

Bódis András

Találkozunk 2016-ban!

Ki nyerhet áprilisban? Most vasárnap minden eldől

Röviddel a parlamenti választás előtt a pártok a legjobboldalibb megyei jogú városban, Lázár János pátriájában tesztelhetik stratégiájukat. A hódmezővásárhelyi eredményből következtetni lehet majd az országos voksolás végeredményére is. A csütörtöki Heti Válasz címlapsztorija!

A Fidesz és a totális képviselet kockázata

„A hatalom, a pénz, a döntések mindig hordozzák a megosztás veszélyét. Előbb-utóbb lesznek, akikhez a hatalmon lévőknek muszáj mást szólni, valamivel indokolni, hogy miért nincs más értelmes választás, mint ők.”