valasz.hu/itthon/ordito-hiba-az-uj-soros-gyorgy-os-kampanyplakaton-127261

http://valasz.hu/itthon/ordito-hiba-az-uj-soros-gyorgy-os-kampanyplakaton-127261

Itt a bizonyíték, hogy Vona Gábor szlovák kommunista ügynök

/ 2018.02.14., szerda 08:41 /

A hétvégi tátrai síelésnél jött szembe velem a Zlatý Bažant nevű, idehaza is méltán népszerű sör retro változata. Abból a korból, amely ugyan diktatúra volt, de legalább nem kellett hosszú kiselőadást végighallgatni a hidegkomlózásról, a maláta pörköléséről és kézműves sörélesztőkről, ha az ember megszomjazott. A szóban forgó italt egy 1973-as recept alapján készítik és a csomagolásán használt logó is arra az időre megy vissza.

Zlatý Bažant

Zlatý Bažant

És ha meglátjuk az emblémát, azonnal rájövünk, hogy a magyar politikában nem csak a szakértelem, hanem a néppártosodás is csak egy bolsevista trükk. Bizony, hiába a gondos oknyomozó újságírói munka, a Ripost tévedett, amikor kiderítette, hogy a Jobbik jelképe valójában a muszlim félhold. (De persze csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és az igazság csak annál rosszabb a Jobbiknak!) Nyilvánvaló ugyanis, honnan és milyen szándékkal lopkodták össze a logójuk üzenetét. Kicsit játszottak a színekkel, meg a fácán helyére odatették a kettős keresztet, s azt hitték ezzel a megoldással madárnak nézhetik a magyar választókat. De nem! A Jobbik valójában a csehszlovák kommunista titkosszolgálat alvó ügynökeinek kreálmánya, olyannyira, hogy több magát megnevezni nem kívánó forrásunk is egybehangzóan állította: a sörgyár helyszínét, a Komárom melletti Ógyallát a párt vezető testületeinek ülésein csak Hurbanovóként szabad emelgetni.

A bizonyíték

A bizonyíték

Ezt tartsuk észben április 8-án!

Rosta

Sümegi Noémi

Találkozunk 2016-ban!

Milo országa

Egészen elképesztő jelenség, hogy mifelénk a hangadók jelentős hányada éppen az ellenkezőjét hirdeti annak, ahogyan él. Kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt.

Július elsejéig oda kell érnie Balatonfüredre!

Tüdőbeteg, alkoholista alkotók és orvosuk közötti kötelékek formálták Levendel László képzőművészeti gyűjteményét. A tüdőgyógyász által irányított Korányi Intézet egyszerre volt menedék és lehetőség a traumákat túlélt művészeknek. A kollekcióból július 1-jéig Balatonfüreden látható tárlat azonban jóval több puszta képzőművészeti bemutatónál. Részletek a friss Heti Válaszban.

A mobilitás jövője, a jövő mobilitása

A június 7-én megrendezésre kerülő Infoparlament idén a mobilitás egyre bővülő témakörét járja körbe, hiszen mozgásban a világ, a mobilitás pedig a korábbiaknál jóval több értelmezéssel bír.

„Hillary is utálta, ahogy róla tudósítottunk”

A nagymarosi vízlépcső elleni tiltakozás emblematikus alakjának fia a The New York Times újságírója. Interjú Adam Liptakkal a szólásszabadság kihívásairól, a liberális sajtó elfogultságairól és a politikai korrektség fonákságairól – a friss Heti Válaszban.

Fordulat: összeköltözött Vuk, Süsü, Ursula és Frakk

Újra forog az óriáshordó és a műemlék körhinta a nyolc hektárral bővült pesti állatkertben, ahol a pünkösdi hétvégén a legkisebbek birtokba vehették a Holnemvolt Várat. Jön a sünispotály, ősszel nyit a Cápasuli, épül a Pannon Park. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Tényleg a homokhiány miatt drágulnak a magyar építkezések?

Mind gyakoribb a nyersanyaghiány a magyar építőiparban, de ez semmi Ázsiához képest. A gigaépítkezésekhez rengeteg homok kell, de hiába van belőle sok a sivatagban, az nem alkalmas rá. Homokmaffiák és lehetséges megoldások a csütörtöki Heti Válaszban.

Rangon alul házasodnak: így foglalta el a palotákat a középosztály

A 21. századra megmaradt európai monarchiák hercegei és hercegnői már szinte mind közemberekkel házasodnak. Henry herceg és Meghan Markle esküvőjét beárnyékolták a menyasszony családjának botrányai, de az új modell Spanyolországtól Dániáig alapvetően jól működik. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

80 éves a XIII. kerület

A XIII. kerület június 1-jén ünnepli önálló közigazgatási egységgé válásának 80. évfordulóját. A díjmentesen látogatható ünnepi eseménysorozat a gyermeknapi hétvégén, május 25-27-én elkezdődik, a programok helyszíne a Béke tér lesz.