Itt a bizonyíték, hogy Vona Gábor szlovák kommunista ügynök

/ 2018.02.14., szerda 08:41 /

A hétvégi tátrai síelésnél jött szembe velem a Zlatý Bažant nevű, idehaza is méltán népszerű sör retro változata. Abból a korból, amely ugyan diktatúra volt, de legalább nem kellett hosszú kiselőadást végighallgatni a hidegkomlózásról, a maláta pörköléséről és kézműves sörélesztőkről, ha az ember megszomjazott. A szóban forgó italt egy 1973-as recept alapján készítik és a csomagolásán használt logó is arra az időre megy vissza.

Zlatý Bažant

Zlatý Bažant

És ha meglátjuk az emblémát, azonnal rájövünk, hogy a magyar politikában nem csak a szakértelem, hanem a néppártosodás is csak egy bolsevista trükk. Bizony, hiába a gondos oknyomozó újságírói munka, a Ripost tévedett, amikor kiderítette, hogy a Jobbik jelképe valójában a muszlim félhold. (De persze csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és az igazság csak annál rosszabb a Jobbiknak!) Nyilvánvaló ugyanis, honnan és milyen szándékkal lopkodták össze a logójuk üzenetét. Kicsit játszottak a színekkel, meg a fácán helyére odatették a kettős keresztet, s azt hitték ezzel a megoldással madárnak nézhetik a magyar választókat. De nem! A Jobbik valójában a csehszlovák kommunista titkosszolgálat alvó ügynökeinek kreálmánya, olyannyira, hogy több magát megnevezni nem kívánó forrásunk is egybehangzóan állította: a sörgyár helyszínét, a Komárom melletti Ógyallát a párt vezető testületeinek ülésein csak Hurbanovóként szabad emelgetni.

A bizonyíték

A bizonyíték

Ezt tartsuk észben április 8-án!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Betont mindenhova!

Az egyik helyen a teniszre hivatkozva emelnek betonmostrumot, Zuglóban viszont a teniszpályákat veszik el egy fedett futópálya kedvéért.

Itt épített gyurcsányista erőközpontot Lamperth Mónika

A baloldal az esélyesebb az észak-budapesti lakótelepi karéj három választókörzetében, de a XV. kerületben bonyolult a képlet: van itt Lamperth Mónika által építgetett gyurcsányista erőközpont, jelölt a Fidesz lakótelepi szakembere, és egy óvodafelújítás miatt megbüntetett lázadó szocialista is. Választási sorozatunk az Óbudától Újpalotáig nyújtózó kerületek esélyeit latolgatja. Részletek a friss Heti Válaszban.

A disznósajt volt a csúcs a kisgazdák sajtóreggelijén

Pártcunamival indult a hivatalos kampányidőszak, ám a szokásosan jelentkező komolytalan formációk mellett a reaktivált kisgazdáknak és Lévai Katalin volt szoci miniszter pártjának lehet is hatása egy-egy mandátum – elvesztésére. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Huszti Péter: „Ellopta a show-t a politika”

El lehet játszani Hamletet bőrdzsekiben, de ne a ma emberéről, hanem a ma emberéhez szóljon – mondja a Corvin-lánccal frissen kitüntetett Huszti Péter színművész, rendező. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Tényleg blöff volt a rezsicsökkentés?

A földgáz külföldi áresése valóban lehetővé tett volna egy méretes lakossági gázárcsökkentést 2015–16 táján, a kormány azonban inkább tartalékba rakta az erre fordítható összeget. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Ez most tényleg össznemzeti ügy – aki magyar, aláír!

Miért kell vért izzadni ahhoz, hogy egymillió uniós aláírás összegyűljön a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezéshez? Csáky Pál, az ügyet az Európai Parlamentben képviselő felvidéki politikus és névrokona, Csáky Csongor, a gyűjtést idehaza szervező Rákóczi Szövetség főtitkára válaszol a csütörtöki Heti Válaszban.