Itt ránk szakadhat az égbolt, marad az enyhe ősz

/ 2014.11.08., szombat 11:21 / Hírforrás: met.hu

Ilyen időre számíthatunk a hétvégén.

Szombaton általában erősen felhős időre számíthatunk, az északkeleti megyékben lehetnek eleinte kevésbé felhős területek. A Dunántúlon többfelé valószínű eső, zápor, keleten csak kevés helyen eshet. A Dunántúlon az egyre többfelé megélénkülő, északnyugatira forduló szelet néhol erős lökések kísérik. A legmagasabb hőmérséklet 11 és 20 fok között alakul, a Dunántúl nyugati felén lesz a leghűvösebb, a keleti határ mentén a legmelegebb idő. A levegő késő estére 9 és 15 fok közé hűl le. 

Holnap kevésbé lesz csapadékos az idő: eleinte ugyan erősen felhős lesz az ég, de előbb a Dunántúlon, majd másutt is egyre többfelé elvékonyodik, felszakadozik a felhőzet. Kezdetben helyenként lehet kisebb eső, szitálás, de vasárnap sok csapadék nem lesz valószínű. Reggel, délelőtt foltokban ködre kell számítani, a déli, délkeleti szél megélénkülhet. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 6, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 18 fok között alakul.

Hidegfronti hatás miatt fájhat a fejünk

Hidegfronti hatással számolhatnak az arra érzékenyek. A fejfájás, vérnyomás ingadozás, ingerlékenység, türelmetlenség, erősödő reumatikus fájdalmak hátterében légköri okok is lehetnek. Nőhet a reakcióidő.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.