new.valasz.hu/itthon/sajat-kezuleg-fogjuk-kirangatni-az-orszaggyulesbol-a-jobbikot-28218acoobrowserhtml/shell/open/command?page=23

http://new.valasz.hu/itthon/sajat-kezuleg-fogjuk-kirangatni-az-orszaggyulesbol-a-jobbikot-28218acoobrowserhtml/shell/open/command?page=23

A hét legjobb közéleti Coubjai - 6. rész

Szombathely régi-új képviselője nemcsak a legtöbb egyéni szavazatot szerző fideszes, hanem a Coub koronázatlan királya is lett. Egy hét után újra jelentkezik sorozatunk.

Ügynökvád a volt Magyar Nemzet-főszerkesztő ellen – Pethő Tibor válaszol

Nem igaz, hogy a tulajdonos súgta a kampányban botrányokat kirobbantó Magyar Nemzet-cikkeket – mondja Pethő Tibor. A múlt héten bezárt napilap munkatársát irányváltásról, médiaháborúról és a nagyapját ért ügynökvádról is kérdeztük. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Új kormány – oktatáspolitikai fordulat jön?

Ha valóban a jegybanki ajánlások alapján kezd bele a kormány a versenyképesség javításába, akkor az oktatásban át kell állítani a váltókat. Részletes háttér a Heti Válaszban.

Miért fideszes a falu? – A választási adatok mögé néztünk

A kormánypárt elsősorban falun mozgósított, a községekben élők szavazataival nyerte meg a választásokat – hallhattuk az elmúlt napokban. De tényleg igaz ez? Miként húzhatták be a romák tömegeinek voksait is? Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Mihez kezd a Fidesz a Budapest nevű ellenzéki szigettel?

A választás nyilvánvalóvá tette: a Fidesz messze nem olyan népszerű a fővárosban, mint az ország többi részén. Újra napirendre kerülhet az önkormányzati rendszer átalakításának kérdése, de a kormány számára tökéletes megoldás nem látszik. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.