valasz.hu/itthon/leszedtek-a-keresztvizet-a-melegugyben-semjent-biralo-piaristarol-110260

http://valasz.hu/itthon/leszedtek-a-keresztvizet-a-melegugyben-semjent-biralo-piaristarol-110260

„Jobb vagyok Vonánál, Szélnél” – Karácsony Gergely előválasztást akar

/ 2017.12.13., szerda 13:40 /
„Jobb vagyok Vonánál, Szélnél” – Karácsony Gergely előválasztást akar

A közös baloldali lista harmadik helyén szerepelne Gyurcsány Ferenc Karácsony Gergely tervei szerint. Az immár az MSZP kormányfőjelöltjének tekinthető Párbeszéd-társelnök a csütörtöki Heti Válaszban azt mondja: ellenzéki előválasztáson mérkőzne meg Vona Gáborral és Szél Bernadettel.

Interjút adott a Heti Válasznak Karácsony Gergely, aki a hétvége óta az MSZP miniszterelnök-jelöltjének tekinthető – még ha erről hivatalosan nem döntött is egyelőre a szocialisták kongresszusa. A zuglói polgármester nem tartja magát árulónak, amiért az Együtt–Párbeszéd-szövetségből kihátrálva az MSZP-lista élére ugrott inkább – mint mondja, az Együttel nem volt megkötött szövetségük.

Elismeri, hogy az MSZP-ből már hónapokkal ezelőtt megkínálták a miniszterelnök-jelöltség lehetőségével, s elmondása szerint akkor azért mondott nemet, mert nem akart részt venni „Botka László kicsinálásában”. Botka ugyanakkor szerinte hibát követett el, amikor nekiment Gyurcsánynak – Karácsony a DK-elnöknek adná a közös lista harmadik helyét. Az MSZP új reménysége elárulta azt is: szíve szerint nem párttestületekre, hanem a választókra bízná, hogy kiválasszák Orbán kihívóját, s szerinte még van is idő egy kormányfőjelölti előválasztásra. Karácsony örömmel indulna ezen Vona Gáborral és Szél Bernadettel szemben.

 

 

 

A teljes interjút a Heti Válasz december 14-én megjelenő számában olvashatják, amely elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.