Jól bedőltek Szijjártónak a brüsszeli Soros-katonák!

/ 2017.12.07., csütörtök 16:30 /

Ez is megvolt, túléltük, pedig… Pedig akkora volt a készülődés az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának csütörtöki ülésére, ahol a jogállamiság magyarországi helyzete volt a fő téma, hogy arra lehetett számítani, itt valami sorsdöntő dolog történik majd, valami olyasmi, ami után új világ jön el akár így, akár úgy, vagy akár egyenesen a világvége.

Igazából persze az ülésről előre lehetett tudni, hogy pont ugyanolyan lesz, mint az eddigi, hasonló uniós események. Mint ahogyan azt is, hogy tétje erősen konvergál a nullához, hiszen a Magyarországról szóló jelentésről majd csak jövő szeptemberben szavaz az EP, hogy aztán, ha egyáltalán (mert a lengyelek is ott lesznek a voksoláson, ugyebár), akkor újabb, és újabb körökben közeledjünk a sokat emelgetett uniós atombomba, a 7-es cikkely felé, amit akár életbe is léptethetnek Magyarországgal szemben, mondjuk úgy 2057-ben, de csak akkor, ha…

Éppen ezért sokkalta érdekesebb a kommunikáció itt és ott. Úgymint:

Budapest - ráhangolódás:

Bakondi György: az EP-ben Soros barátai hallgatják meg Soros szervezeteit

Kovács Zoltán, kormányszóvivő: kíméletlen boszorkányüldözésnek és egy, a kommunista időkből ismert koncepciós pernek a keveréke .

Alapjogokért Központ: a brüsszeli meghallgatás a boszorkányüldözés része

Origo : Soros emberei újabb támadást indítanak Magyarország ellen

Pesti Srácok: Magyarország Soros vérpadján: holnap tartanak meghallgatást Brüsszelben

Brüsszel – a meghallgatáson:

Szijjártó Péter örül a vita lehetőségének. Mi magyarok sosem tértünk ki a viták elől. Magyarország egy erős Európai Unióban érdekelt. Ne érzelmi kitörések határozzák meg a vitákat!

Budapest – az ülés után, a Fidesz hirdetése:

Brüsszel és a Soros-birodalom ma újabb támadást indított Magyarország ellen. A mai brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze, amelynek egyetlen célja, hogy eltávolítsa hazánkat a Soros-terv útjából és megtörje a magyar kormány bevándorláspolitikáját.

Rosta

Vörös Szabolcs

Találkozunk 2016-ban!

A Fidesz és a totális képviselet kockázata

„A hatalom, a pénz, a döntések mindig hordozzák a megosztás veszélyét. Előbb-utóbb lesznek, akikhez a hatalmon lévőknek muszáj mást szólni, valamivel indokolni, hogy miért nincs más értelmes választás, mint ők.”

Salgótarján nem Szeged – billegő körzetek Nógrádban

Makacs szegénység, elöregedés, lassú fogyatkozás: az ország legvidékiesebb megyéjében lenne ok a protestszavazásra. A megyeszékhelyen erős a baloldal, de a háromosztatú politikai térben a kormánypártnak a legjobbak az esélyei. A Heti Válasz választási sorozata ezúttal a két nógrádi választókerületet mutatja be. Részletek a friss lapszámban.

Egyetlen közautó 7–11 magántulajdonban lévőt helyettesíthetne?

Már 500 közautó áll a fővárosban közlekedők rendelkezésére, két-három év múlva pedig ezernél is több lesz. Külföldi tapasztalatok szerint tízszer ennyi saját járgányt helyettesíthetnek, de kérdés, hogy ez idehaza is reális-e. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Technológia és józan paraszti ész

A Kaspersky Lab soha egyetlen kormányt sem segített kiberhírszerzésben, a vállalat az orosz-amerikai geopolitikai csaták vétlen áldozata – állítja Dragan Martinovic, a gyanúba kevert cég délkelet-európai régiós vezetője. Interjúnk a friss Heti Válaszban.