Jól bedőltek Szijjártónak a brüsszeli Soros-katonák!

/ 2017.12.07., csütörtök 16:30 /

Ez is megvolt, túléltük, pedig… Pedig akkora volt a készülődés az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának csütörtöki ülésére, ahol a jogállamiság magyarországi helyzete volt a fő téma, hogy arra lehetett számítani, itt valami sorsdöntő dolog történik majd, valami olyasmi, ami után új világ jön el akár így, akár úgy, vagy akár egyenesen a világvége.

Igazából persze az ülésről előre lehetett tudni, hogy pont ugyanolyan lesz, mint az eddigi, hasonló uniós események. Mint ahogyan azt is, hogy tétje erősen konvergál a nullához, hiszen a Magyarországról szóló jelentésről majd csak jövő szeptemberben szavaz az EP, hogy aztán, ha egyáltalán (mert a lengyelek is ott lesznek a voksoláson, ugyebár), akkor újabb, és újabb körökben közeledjünk a sokat emelgetett uniós atombomba, a 7-es cikkely felé, amit akár életbe is léptethetnek Magyarországgal szemben, mondjuk úgy 2057-ben, de csak akkor, ha…

Éppen ezért sokkalta érdekesebb a kommunikáció itt és ott. Úgymint:

Budapest - ráhangolódás:

Bakondi György: az EP-ben Soros barátai hallgatják meg Soros szervezeteit

Kovács Zoltán, kormányszóvivő: kíméletlen boszorkányüldözésnek és egy, a kommunista időkből ismert koncepciós pernek a keveréke .

Alapjogokért Központ: a brüsszeli meghallgatás a boszorkányüldözés része

Origo : Soros emberei újabb támadást indítanak Magyarország ellen

Pesti Srácok: Magyarország Soros vérpadján: holnap tartanak meghallgatást Brüsszelben

Brüsszel – a meghallgatáson:

Szijjártó Péter örül a vita lehetőségének. Mi magyarok sosem tértünk ki a viták elől. Magyarország egy erős Európai Unióban érdekelt. Ne érzelmi kitörések határozzák meg a vitákat!

Budapest – az ülés után, a Fidesz hirdetése:

Brüsszel és a Soros-birodalom ma újabb támadást indított Magyarország ellen. A mai brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze, amelynek egyetlen célja, hogy eltávolítsa hazánkat a Soros-terv útjából és megtörje a magyar kormány bevándorláspolitikáját.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ez a legnagyobb veszély a Fideszre: pár nap, és élesben látjuk

Az LMP mellett a Momentum is bejuthat a parlamentbe, az MSZP-nek viszont lehet, hogy 2018 lesz a sírkövére vésve – véli Mráz Ágoston Sámuel. A „solymári modell” a legnagyobb veszély a Fideszre nézve – mondja Török Gábor. Elemzők csatája a csütörtöki Heti Válaszban!

Boldogkői vs. Radnai – itt a nagy homeopátia-vita

Idén az európai tudományos akadémiák hatástalannak minősítették a homeopátiát. A médiában rendre Boldogkői Zsolt professzor képviselte a tudomány álláspontját, sorban „fogyasztva el” vitapartnereit. Most először áll vele szemben Radnai Andrea, a magyar homeopata orvosok elnöke. Nagy homeopátia-vita a csütörtöki Heti Válaszban.

Nincs több titok: ezért nem javul a magyar–amerikai viszony

Több mint egy éve nyert választást Donald Trump, de a magyar–amerikai kapcsolatok beharangozott változásából nem lett semmi. Tényleg obamista szabotőrök akadályozzák a viszony javulását? Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

A legjobb ajándék karácsonyra a kultúra!

Élményt adni ma talán már népszerűbb, mint tárgyi ajándékot, hiszen az együtt töltött időnél semmi sem értékesebb. Nincs viszont könnyű helyzetben az, aki az ajánlatokat böngészi, ezért a friss Heti Válaszban segítünk átlátni a kulturális kínálatot.

Hogy lesz CSOK-ból nyaraló?

Némi kompromisszum vállalásával üdülőnek is kiváló ingatlanok vásárolhatók vagy építhetők a családi otthonteremtési kedvezmény millióból. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.