Jól bedőltek Szijjártónak a brüsszeli Soros-katonák!

/ 2017.12.07., csütörtök 16:30 /

Ez is megvolt, túléltük, pedig… Pedig akkora volt a készülődés az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának csütörtöki ülésére, ahol a jogállamiság magyarországi helyzete volt a fő téma, hogy arra lehetett számítani, itt valami sorsdöntő dolog történik majd, valami olyasmi, ami után új világ jön el akár így, akár úgy, vagy akár egyenesen a világvége.

Igazából persze az ülésről előre lehetett tudni, hogy pont ugyanolyan lesz, mint az eddigi, hasonló uniós események. Mint ahogyan azt is, hogy tétje erősen konvergál a nullához, hiszen a Magyarországról szóló jelentésről majd csak jövő szeptemberben szavaz az EP, hogy aztán, ha egyáltalán (mert a lengyelek is ott lesznek a voksoláson, ugyebár), akkor újabb, és újabb körökben közeledjünk a sokat emelgetett uniós atombomba, a 7-es cikkely felé, amit akár életbe is léptethetnek Magyarországgal szemben, mondjuk úgy 2057-ben, de csak akkor, ha…

Éppen ezért sokkalta érdekesebb a kommunikáció itt és ott. Úgymint:

Budapest - ráhangolódás:

Bakondi György: az EP-ben Soros barátai hallgatják meg Soros szervezeteit

Kovács Zoltán, kormányszóvivő: kíméletlen boszorkányüldözésnek és egy, a kommunista időkből ismert koncepciós pernek a keveréke .

Alapjogokért Központ: a brüsszeli meghallgatás a boszorkányüldözés része

Origo : Soros emberei újabb támadást indítanak Magyarország ellen

Pesti Srácok: Magyarország Soros vérpadján: holnap tartanak meghallgatást Brüsszelben

Brüsszel – a meghallgatáson:

Szijjártó Péter örül a vita lehetőségének. Mi magyarok sosem tértünk ki a viták elől. Magyarország egy erős Európai Unióban érdekelt. Ne érzelmi kitörések határozzák meg a vitákat!

Budapest – az ülés után, a Fidesz hirdetése:

Brüsszel és a Soros-birodalom ma újabb támadást indított Magyarország ellen. A mai brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze, amelynek egyetlen célja, hogy eltávolítsa hazánkat a Soros-terv útjából és megtörje a magyar kormány bevándorláspolitikáját.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Fidesz-csapda a Jobbiknak – ezt benézte az Állami Számvevőszék?

Az Állami Számvevőszék 662 millió forintos büntetés kivetésével a választások előtt a Jobbik ellehetetlenülésével fenyegető lépést tett. A politikai szándék világos, a jogi megalapozottság viszont gyenge lábakon áll. Részletes háttér a csütörtöki Heti válaszban.

Mértéktartást! – üzeni a rendszerváltás arca

„Egyik tábor sem szereti a rendszerváltást” – állítja Kónya Imre. Miután a német államfőtől a múlt héten kitüntetést vett át, az egykori MDF-frakcióvezető arról is beszél, mi nem tetszik neki a Fidesz kormányzásában. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Az élelmiszer a legjobb ajándék

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR gyűjtése keretében tartósélelmiszereket lehet adományozni a nélkülözőknek karácsonyra.