Jól bedőltek Szijjártónak a brüsszeli Soros-katonák!

/ 2017.12.07., csütörtök 16:30 /

Ez is megvolt, túléltük, pedig… Pedig akkora volt a készülődés az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának csütörtöki ülésére, ahol a jogállamiság magyarországi helyzete volt a fő téma, hogy arra lehetett számítani, itt valami sorsdöntő dolog történik majd, valami olyasmi, ami után új világ jön el akár így, akár úgy, vagy akár egyenesen a világvége.

Igazából persze az ülésről előre lehetett tudni, hogy pont ugyanolyan lesz, mint az eddigi, hasonló uniós események. Mint ahogyan azt is, hogy tétje erősen konvergál a nullához, hiszen a Magyarországról szóló jelentésről majd csak jövő szeptemberben szavaz az EP, hogy aztán, ha egyáltalán (mert a lengyelek is ott lesznek a voksoláson, ugyebár), akkor újabb, és újabb körökben közeledjünk a sokat emelgetett uniós atombomba, a 7-es cikkely felé, amit akár életbe is léptethetnek Magyarországgal szemben, mondjuk úgy 2057-ben, de csak akkor, ha…

Éppen ezért sokkalta érdekesebb a kommunikáció itt és ott. Úgymint:

Budapest - ráhangolódás:

Bakondi György: az EP-ben Soros barátai hallgatják meg Soros szervezeteit

Kovács Zoltán, kormányszóvivő: kíméletlen boszorkányüldözésnek és egy, a kommunista időkből ismert koncepciós pernek a keveréke .

Alapjogokért Központ: a brüsszeli meghallgatás a boszorkányüldözés része

Origo : Soros emberei újabb támadást indítanak Magyarország ellen

Pesti Srácok: Magyarország Soros vérpadján: holnap tartanak meghallgatást Brüsszelben

Brüsszel – a meghallgatáson:

Szijjártó Péter örül a vita lehetőségének. Mi magyarok sosem tértünk ki a viták elől. Magyarország egy erős Európai Unióban érdekelt. Ne érzelmi kitörések határozzák meg a vitákat!

Budapest – az ülés után, a Fidesz hirdetése:

Brüsszel és a Soros-birodalom ma újabb támadást indított Magyarország ellen. A mai brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze, amelynek egyetlen célja, hogy eltávolítsa hazánkat a Soros-terv útjából és megtörje a magyar kormány bevándorláspolitikáját.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.