Jön, jön, jön! Új „konzervatív” pártot szervez a Fideszre dühös polgármester

/ 2017.03.11., szombat 09:00 /
Jön, jön, jön! Új „konzervatív” pártot szervez a Fideszre dühös polgármester

Mit akar bejelenteni március 15-én Gödöllő hétszeres polgármestere, Gémesi György? Milyen szerepe lesz ebben Frau Bürgermeisterin von Gödöllőnek, az önkormányzati cicának? A friss Heti Válasz interjújából minden kiderül.

Ha tovább zajlik az „önkormányzati rendszer kiüresítése”, elképzelhető, hogy ez az utolsó ciklusa Gödöllő 1990 óta megszakítás nélküli polgármesterének – derül ki a friss Heti Válasznak adott interjúból. Gémesi György A Józan Ész Forradalma nevű Facebook-csoportja hamarosan párttá szerveződik, a városvezető az országos politikában folytatná.

Gémesi elárulja, hogy szervezkedése közben már megkereste a Szigetvári-féle Együttből kiugrott Pápa Levente, és elmondja, miért mutatkozik együtt az Eötvös József-csoportban aktív Mellár Tamással.

címlap 20170309

 

 

 

Gémesi Orbán-rendszerről szóló kritikájáról és az önkormányzati cicájáról a Heti Válasz március 9-i számában olvashat bővebben. A lap a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.