Kálmán Olga ennél sokkal kevesebbtől fagyott le

/ 2014.06.25., szerda 17:27 /

Tegnap óta rendesen felpörgött a norvégügy: előbb egy köpni-nyelni nem tudó Kálmán Olga-kép jelezte, hogy valami talán mégsem stimmel az ártatlan civilek környékén, majd Schiffer András is kiakadt, kora délutáni lapajánlónkkal pedig rámutattunk, hogy nem csak idehaza szúrt szemet a civil pénzosztás.

Sorrendben: az utóbbi hetek egyik legfényesebben csillogó médiagyöngyszeme, amikor Kálmán Olga Gulyás Mártonnal társalog az ATV Egyenes beszéd című műsorában, s a Krétakört vezető civil aktivista a meglehetősen nehezen megdöbbenthető műsorvezető legnagyobb megdöbbenésére bevallja, hogy a Norvég Alap pénzéből szerveztek tüntetést Lázár János ellen.

A bátor bejelentés nem csak általános derültséget, hanem megütközést is keltett, például Schiffer András, az LMP társelnöke is jelezte nemtetszését, miszerint: „Ez most komoly?” Majd szerencsétlennek nevezte, hogy a Kettős Mérce és a Humán Platform külföldi pénzből szervezett politikai megmozdulást a magyar kormány ellen.

Ez se volt rossz, ám ennél sokkal finomabb, hogy a Heti Válasz birtokába került, a norvég pénzt közvetítő brüsszeli finanszírozási iroda által felbérelt Ernst & Young jelentéstervezete szerint azátvilágító cég munkatársai a magyar félnél már évekkel ezelőtt személyi összeférhetetlenséget, belterjes bírálati rendszert, sérülő függetlenséget szimatoltak. Némiképp több részlet itt!

Szóval a gonosz kormány és a jó civilek egyenlőtlen harcáról szóló fekete-fehér történetről kiderült, hogy minimum szürke.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ez a legnagyobb veszély a Fideszre: pár nap, és élesben látjuk

Az LMP mellett a Momentum is bejuthat a parlamentbe, az MSZP-nek viszont lehet, hogy 2018 lesz a sírkövére vésve – véli Mráz Ágoston Sámuel. A „solymári modell” a legnagyobb veszély a Fideszre nézve – mondja Török Gábor. Elemzők csatája a csütörtöki Heti Válaszban!

Boldogkői vs. Radnai – itt a nagy homeopátia-vita

Idén az európai tudományos akadémiák hatástalannak minősítették a homeopátiát. A médiában rendre Boldogkői Zsolt professzor képviselte a tudomány álláspontját, sorban „fogyasztva el” vitapartnereit. Most először áll vele szemben Radnai Andrea, a magyar homeopata orvosok elnöke. Nagy homeopátia-vita a csütörtöki Heti Válaszban.

Nincs több titok: ezért nem javul a magyar–amerikai viszony

Több mint egy éve nyert választást Donald Trump, de a magyar–amerikai kapcsolatok beharangozott változásából nem lett semmi. Tényleg obamista szabotőrök akadályozzák a viszony javulását? Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

A legjobb ajándék karácsonyra a kultúra!

Élményt adni ma talán már népszerűbb, mint tárgyi ajándékot, hiszen az együtt töltött időnél semmi sem értékesebb. Nincs viszont könnyű helyzetben az, aki az ajánlatokat böngészi, ezért a friss Heti Válaszban segítünk átlátni a kulturális kínálatot.

Hogy lesz CSOK-ból nyaraló?

Némi kompromisszum vállalásával üdülőnek is kiváló ingatlanok vásárolhatók vagy építhetők a családi otthonteremtési kedvezmény millióból. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.