valasz.hu/itthon/humboldt-dijas-kvantumfizikus-alapkutatas-nelkul-nincs-fejlodes-129197

http://valasz.hu/itthon/humboldt-dijas-kvantumfizikus-alapkutatas-nelkul-nincs-fejlodes-129197

Kálmán Olga ennél sokkal kevesebbtől fagyott le

/ 2014.06.25., szerda 17:27 /

Tegnap óta rendesen felpörgött a norvégügy: előbb egy köpni-nyelni nem tudó Kálmán Olga-kép jelezte, hogy valami talán mégsem stimmel az ártatlan civilek környékén, majd Schiffer András is kiakadt, kora délutáni lapajánlónkkal pedig rámutattunk, hogy nem csak idehaza szúrt szemet a civil pénzosztás.

Sorrendben: az utóbbi hetek egyik legfényesebben csillogó médiagyöngyszeme, amikor Kálmán Olga Gulyás Mártonnal társalog az ATV Egyenes beszéd című műsorában, s a Krétakört vezető civil aktivista a meglehetősen nehezen megdöbbenthető műsorvezető legnagyobb megdöbbenésére bevallja, hogy a Norvég Alap pénzéből szerveztek tüntetést Lázár János ellen.

A bátor bejelentés nem csak általános derültséget, hanem megütközést is keltett, például Schiffer András, az LMP társelnöke is jelezte nemtetszését, miszerint: „Ez most komoly?” Majd szerencsétlennek nevezte, hogy a Kettős Mérce és a Humán Platform külföldi pénzből szervezett politikai megmozdulást a magyar kormány ellen.

Ez se volt rossz, ám ennél sokkal finomabb, hogy a Heti Válasz birtokába került, a norvég pénzt közvetítő brüsszeli finanszírozási iroda által felbérelt Ernst & Young jelentéstervezete szerint azátvilágító cég munkatársai a magyar félnél már évekkel ezelőtt személyi összeférhetetlenséget, belterjes bírálati rendszert, sérülő függetlenséget szimatoltak. Némiképp több részlet itt!

Szóval a gonosz kormány és a jó civilek egyenlőtlen harcáról szóló fekete-fehér történetről kiderült, hogy minimum szürke.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.