valasz.hu/itthon/tescoba-igyekvok-figyelem-hosszabb-sorallasra-felkeszulni-124013

http://valasz.hu/itthon/tescoba-igyekvok-figyelem-hosszabb-sorallasra-felkeszulni-124013

Kaméleon

, Heti Válasz / 2012.08.08., szerda 11:58 /

Mivel szédítette meg a filmes elitet Portik Tamás? Kik azok a kiszuperált titkosszolgák és pártemberek, akik jólfésült milliárdost faragtak egy börtönviselt bajkeverőből? Hogyan tette cinkossá az olajmaffia a médiát, a parlamentet, a rendőrséget és a közhivatalokat? Íme a "magyar kaméleon" színeváltozásai - nyolc oldalban. (Részletek a 32. heti lapszámban!)

Született: Celldömölk, 1967. december 14.; anyja: Perhács Terézia. Ezek volnának az 1998-as Aranykéz utcai robbantás és a Prisztás József két évvel korábbi meggyilkolása ügyében felbujtással gyanúsított Portik Tamás alapadatai. A valaha általa jegyzett cégek dokumentumaiban azonban mindig hibádzik valami: hol eltolódik egy-két évvel az 1967-es dátum, hol a Perhács torzul Terhácsra, hol a Terézia keresztnévből lesz Hanna. Illene talán megértéssel fogadni a nevelőintézetben felnőtt, a '80-as években már a tököli fiatalkorúak börtönében szocializálódott "vállalkozó" botlásait - ám mivel a honi olajmaffia Energol nevű érdekeltségében társtulajdonos Portik ügyvédekkel dolgoztatott, a tévesztések lehetnek akár szándékosak is.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.