Kedden marad a borongós időjárás

/ 2014.12.15., hétfő 20:39 /

Kedden marad a borongós időjárás, este néhol már szitálás, gyenge eső is előfordul.

A köpönyeg.hu előrejelzése szerint a hőmérsékletben nem lesz változás.

Szerdán a nap első felében erősen felhős idő várható gyenge csapadékkal, majd a megerősödő ÉNy-i szél hatására csökken, felszakadozik a felhőzet. Lehűlés várható.

Csütörtökön borús idő valószínű, többfelé számíthatunk esőre, záporesőre. A szél délnyugatira fordul és megerősödik ismét.

Pénteken északkelet kivételével csökken a felhőzet, és többórás napsütésre van kilátás. Tavasziasan enyhe idő várható, több helyen 10 fok feletti csúcsértékkel.

Szombaton még enyhe idő ígérkezik, de estétől eleredhet az eső, jelezvén, hogy vasárnap markáns hidegfront érkezik.

Szenteste napján és karácsonykor is 5-6 fok körüli enyhe idő valószínű, záporokkal, gyenge esőkkel.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.