Kertje felásására buzdít Kovács Béla a mai Népszabadságban

/ 2015.10.21., szerda 08:39 /
Kertje felásására buzdít Kovács Béla a mai Népszabadságban

Exkluzív Kovács Béla-interjúval jelentkezik a Népszabadság szerdai lapszáma. A kémkedéssel gyanúsított jobbikos EP-képviselő megpróbálja magyarázni, miért alaptalan, hogy az Európai Parlament minap függesztette fel a mentelmi jogát.

„Kihallgathatnak, házkutatást tarthatnak nálam, ha akarják, föláshatják a négyezer négyzetméteres kertet.”

Kovács a fenti erős szavakkal nyit, majd hozzáteszi, szerinte a legfőbb ügyészségnél nincs is semmilyen bizonyíték. „Értek volna tetten! Tudja, mi ennek az ügynek a legfőbb üzenete? Az, hogy az ellenzéki pártok bármely tagjával megtehetik ugyanez” – érzékelteti Kovács, és valóban, naponta jönnek hírek párhuzamos házasságokról, orosz kapcsolatokról ellenzéki képviselőkkel kapcsolatban, nincs is itt semmi látnivaló.

Kovács Béla azt is mondja az interjúban, hogy ha ő a Fidesz tagja lenne, akkor nem támadnák, sőt már rég magas pozíciót töltene be pártban. (Ezen a ponton azért megcsillan némi humorérzék.)

Ami a kert felásására vonatkozik, én az ügyészség és az EP helyében most azonnal lecsapnék a lehetőségre.

A teljes beszélgetés a Népszabadság mai számában olvasható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.