valasz.hu/itthon/putyin-es-goebbels-kozott-emlegeti-orban-viktort-a-repubblica-cimu-olasz-lap-43488

http://valasz.hu/itthon/putyin-es-goebbels-kozott-emlegeti-orban-viktort-a-repubblica-cimu-olasz-lap-43488

Kész, vége: Botka kimondta a varázsszót, Orbán lemond, Trumpot nem iktatják be

/ 2017.01.18., szerda 18:45 /

Botka Lászlóból lehet MSZP-s miniszterelnök-jelölt, miután a párt vezetése ma közölte, teljes mellszélességgel támogatja ebben. Sőt: mindjárt teljes körűen fel is hatalmazták a szegedi polgármestert, hogy kezdje meg az egyeztetést Gyurcsányékkal és a többi párttal.

A választmányi elnöki posztról tavaly nyáron leszavazott politikus entrée-ja erősebb lett, mint három Magánszféra egymás után. Miután Molnár Gyula pártelnök felkonferálta, Botka bizony kimondta a varázsszót, amitől valószínűleg azonnal összeomlik az Orbán-kormány, de lehet, hogy Trumpot sem iktatják be. Hallgassuk:

Szükség van új baloldali politikára.

Erősebben: SZÜKSÉG VAN ÚJ BALOLDALI POLITIKÁRA.

Az új baloldali politikával csak egy a bökkenő: Botkáék már két éve és három hónapja is bejelentették, amikor Szeged polgármestere éppen választmányi elnök lett az MSZP-ben. Hallgassuk:

De van még ott, ahonnan ez jött:

Gyurcsány Ferenc: Új baloldali politikát! (2008. 02. 12.)

Mesterházy Attila: Új baloldali politikát! (2009.12.13.)

Mesterházy Attila: Új baloldali politikát! (2010.03.26.)


Az új baloldali politika a siker kulcsa az MSZP-ben. Amit ennyit emlegetnek, csak csodafegyver lehet.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.