valasz.hu/itthon/eddig-osszesen-9-millio-697-ezer-homokzsakot-hasznaltak-fel-64911

http://valasz.hu/itthon/eddig-osszesen-9-millio-697-ezer-homokzsakot-hasznaltak-fel-64911

Ki szeretné, ha hat fekete fickó a gyerekét fenyegetné?

/ 2015.04.27., hétfő 20:16 /

Az a legszomorúbb a bevándorlásos Nemzeti Konzultációban, és főleg a téma köré szerveződő kormánypárti kommunikációban, hogy egyébként valóban fontos kérdésről van szó, amivel Európának előbb-utóbb kezdenie kell valamit. Mert, hogy amit eddig kezdett vele, az nem igazán bizonyult sikeresnek.

Már a Nemzeti Konzultáció kérdőíve is minimum problémás: engem az egész egy közepesen rossz Jobbik-szórólapra emlékeztet, amibe Vonáék ráadásul belegyúrták Gyurcsány Ferenc határontúli magyarsággal kapcsolatos gondolatait.

De hogy ehhez még Pósán László fideszes képviselőt is bevetik, aki a témában szervezett sajtótájékoztatón olyanokat mond, hogy „… örülne-e bárki annak, ha az iskolából hazatérő gyermekét a buszon körbeállja hat fekete-afrikai fenyegető mozdulatokkal, hanghordozással?", az tényleg súlyos és fájdalmas mélypont.

És igazából még örülhetünk is, hogy nem ez lett a Nemzeti Konzultáció 13-ik kérdése.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.