valasz.hu/itthon/apam-nem-volt-homoszexualis-kiraly-tamas-fia-allitja-apja-tipikus-nyolckeres-gyilkossag-aldozata-lett-124117

http://valasz.hu/itthon/apam-nem-volt-homoszexualis-kiraly-tamas-fia-allitja-apja-tipikus-nyolckeres-gyilkossag-aldozata-lett-124117

Kiborult a magyar politika három legszelídebb szereplője

/ 2015.06.10., szerda 16:23 /
Kiborult a magyar politika három legszelídebb szereplője

A magyar politikai élet három legszelídebb szereplője borult ki az elmúlt napokban. Varga Mihály a kórházak hiányán, Velkey György kórházszövetségi elnök a nemzetgazdasági miniszter erős szavain, Zombor Gábor egészségügyi államtitkár pedig Velkey indulatos válaszán. Közben pedig az egész egészségügyi ágazat fortyog, mert a válság múltával sem nőtt meg a gyógyításra jutó összeg.

Miért nem sikerül az egészségügynek rendeznie a sorait? Hogyan nyomja át a pénzhiány a magánszektorhoz a biztosítottakat? S ez gyengíti vagy erősíti a közegészségügy helyzetét? A csütörtöki Heti Válaszban szemtől szemben Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnöke és Varga Péter Pál világhírű gerincsebész. A vitázó kórházi csúcsvezetők nemcsak siránkoznak, hanem azt is megmondják, mit kellene tenni; az egészségügyért felelős államtitkár asztalán ott a javaslat, amely sikerágazattá tehetné az egészségügyet. Csak éppen pénzt nem kaptak a megvalósítására. De miért? Mert a politika nem érti a helyzet komolyságát? Mert az egészségügyieknek elég, ha egy részüknek odavetnek egy kis koncot, és boldogan eliszkolnak vele?

 

Vigyázat, kemény szavak a június 11-i Heti Válaszban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.