valasz.hu/itthon/orban-es-lazar-ebben-nem-ertenek-egyet-valtozas-a-kormanyhivatalokban-114749

http://valasz.hu/itthon/orban-es-lazar-ebben-nem-ertenek-egyet-valtozas-a-kormanyhivatalokban-114749

Kinek kampányol idén Szörényi Levente és Bródy János? Meg fog lepődni...

/ 2018.01.21., vasárnap 09:00 /
Kinek kampányol idén Szörényi Levente és Bródy János? Meg fog lepődni...

Évtizedeken át lázban égett választások előtt a legendás szerző- és ellentétpár, Szörényi Levente és Bródy János, idén viszont egyikük sem lesz látható kampányemelvényen. Az Arénában annál inkább, ahol február 16-án újra játszik a Fonográf. A Heti Válasz az egyik próbán beszélgetett a két zenésszel. Páros interjúnk a csütörtöki lapszámban.

Levente komolyan feláll a színpadra és elénekli 72 évesen, hogy „bontsd ki az öved”, meg „úgy szeretnélek”? Alig tettük föl a kérdést, „Na tessék, pont a közepébe!” – kurjantott fel máris Bródy János. Aztán elmondta: a Hunyd le a szemed nincs a februári Fonográf-koncert műsorában, és ő is épp megkérdezte a listát összeállító Szörényit és Tolcsvay Lászlót, mi ennek az oka. „A szövegét az igazat megvallva sosem szerettem. Már fiatalon sem. De akkor belefért, elénekeltem – az embereknek tetszett. Tehát nem csak én gondolom, hogy nevetséges lenne ősz öregemberként elnyomni a túlfűtötten csajozósat” – folytatta Szörényi.

Legalább nem lesznek a metoo-kampány áldozatai. „Amikor Catherine Deneuve-öt leszólják azért, mert úgy gondolja, meg kellene hagyni a férfiaknak, hogy férfiak lehessenek... Nem vagyok Amerika-ellenes, de hogy micsoda hülyeségek jönnek onnan, arra azért még mindig keresem a szót” – mondja Szörényi, Bródy pedig bevallja: meglepi, hogy a hatvannyolcasok leszármazottainak prűdsége szerzetesekével vetekszik. Ő ugyanis annak idején nem csak arcát igyekezett adni a szexuális lázadáshoz.

 

A közéletet, a magyarság jövőjét és a menekültügyet is érintő páros interjút a január 18-i Heti Válaszban olvashatják. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.