Király Gábor üzent – azoknak is, akik tegnap elkeseredtek

/ 2016.06.27., hétfő 13:11 /

Fotó: MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz

Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott zseniális kapusa honlapján üzent a szurkolóknak. Minden idők legidősebb Eb-játékosa így foglalta össze a tegnap esti meccs és az Európa-bajnokság tanulságait:

„Úgy éreztem elfáradtunk erre a mérkőzésre, ami az előző találkozókon ment, hogy többször magabiztosan járattuk a labdát, az most akadozott. A lelkesedés vitt minket előre és ez lett a vesztünk, mert visszakontráztak minket.

Összességében hihetetlen nagy élmény volt és nagy tapasztalat ez az Európa-bajnokság. Nagyon büszke vagyok arra, hogy itt lehettem és ennek a csapatnak a tagja lehettem. Felemelő érzés volt a futball európai nagyszínpadán fellépni. Négy mérkőzést játszottunk, amelyből az első emelkedik ki, hiszen Ausztria ellen nyertünk, lőttünk két gólt, nem kaptunk egyet sem és egymásra talált a csapat és az elképesztő magyar szurkolótábor.

Minden itt töltött perc nagy élmény volt számomra is!”

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.