valasz.hu/itthon/magyar-szereplo-a-legborzalmasabb-kivegzesek-listajan-102120

http://valasz.hu/itthon/magyar-szereplo-a-legborzalmasabb-kivegzesek-listajan-102120

Kiszivárgott: így vágnak vissza a szcientológusok a házkutatás miatt

/ 2017.10.19., csütörtök 17:00 /

„Minden olyan alkalommal, amikor igazán nyerésben vagyunk, a mókusok elkezdenek visítani. Meg tudod mondani, hogy kik a mókusok. Csak akkor üvöltenek, illetve akkor kevernek bajt, amikor nyerésben vagyunk” – írják egymásnak biztatásul a Facebookon a szcientológusok, miután a rendőrség budapesti központjukban és országszerte még harminc helyszínen házkutatást tartott. A szervezetnél ugyanis személyes adattal történő visszaélés és más bűncselekmények gyanúja merült fel.

„A látványos siker megnégyszerezheti a panaszok számát. Mondd azt a panaszkodóknak: »Gyere be, és válj Clearré.« Egyébként ne törődj velük. Ahhoz, hogy megérts egy mókust, gondolj bele egy olyan ember reakciójába, aki nem tudta futtatni a Segítség ötödik utasítását: »Hogyan tudna egy másik személy segíteni egy másik személynek.« Ettől a gondolattól némelyik ember becsavarodik. Ez egy mókus. Nem tudják elnézni, hogy a többi ember segít másoknak anélkül, hogy be ne vadulnának. Semmi személyes nincsen abban, ha mókusaid vannak. Még a hősöknek is lehetnek tetvei” – folytatódik L. Ron Hubbard 1958-as írásának most köröztetett részlete.

A levelezést Bonyai Péter, a szervezet korábbi tagja, a Heti Válasznál megjelent Szcientológus voltam című könyv szerzője osztotta meg a blogján. A hozzászólásokból az is kiderül, hogy a Szcientológusok Nemzetközi Szövetségének a hétvégére tervezett adományukat a tízszeresére emelik, és szombaton nyilvános ünnepséget rendeznek, melyen „megmutatjuk, hogy kik vagyunk, virágzunk és prosperálunk… (…) Kijöttünk a »nemlétből«!!! Juppié! Az összes sajtó velünk van tele” – lelkendezik az egyik vezető. Vojtilla Tímea színésznő, Bonyai szavaival élve a „pénzszerző bizottság” vezetője pedig az alábbi videóban jelentkezett arról a tüntetésről, amely a rendőrségi eljárás, az egyház „ellehetetlenítése” miatt jött létre.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.