Kocsis Máté ajándék mozijegyet küldött az első választóknak – de nem azért!

/ 2018.03.29., csütörtök 16:00 /

A fideszes politikusnak természetesen nem voltak hátsó szándékai.

„Szeretettel köszöntelek 18. születésnapod alkalmából. A nagykorúvá válás mérföldkő mindenki életében, egyszerre jár szabadsággal, jogokkal és kötelezettségekkel. Az embernek meg kell tanulnia a saját életével kapcsolatban komoly, érett döntéseket hozni, és megtalálni a lehetőségeket. Kívánom, hogy a fiatalság varázsát megőrizve, [az – a szerk.] életed során megszerzett tapasztalatokat jól hasznosítva megtaláld a boldogságot.”

Fenti sorokat Kocsis Máté, Józsefváros fideszes polgármestere küldte írta a kerület felnőttkorba lépett fiataljainak. Ajándékként pedig két darab, a Cinema City bármelyik létesítményébe – április 15-ig – érvényes mozijegyet küldött az önkormányzat nevében.

Mit mondanak? Hogy előre megfontolt szándékkal, politikai nyereségvágyból, a közpénzek terhére folytatólagos elkövetett szavazatvásárlási kísérletről van szó? Ugyan már! Hát nézzük már meg azt az igényesen megformázott – mínusz egy nyelvhelyességi hiba – szöveget! Esik abban egy árva szó is bármiféle szavazásról? Na, ugye!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.