Kollégánk vezényli az újrajátszott vitát a történelmi igazságtételről

/ 2016.10.12., szerda 20:00 /

Huszonöt év után ismét téma a történelmi igazságtételi törvényjavaslat a Parlament épületében – ha csak a múltidézés kedvéért is. Ugyanis megújult formában tér vissza a Ház egyik régi, közkedvelt rendezvénysorozata, a Pulpitus beszélgetések az Országházban: októbertől a rendszerváltozás utáni első ciklus törvényjavaslatai és az azok körüli viták kerülnek terítékre.

Az első alkalmon Zétényi Zsolt és Géczi József Alajos volt országgyűlési képviselők idézik fel az úgynevezett Zétényi–Takács-féle igazságtételi törvényjavaslat körüli vitákat. A Heti Válasznak külön öröm, hogy a beszélgetést kollégánk, Ablonczy Bálint vezeti.

Az est időpontja: október 20. 18:00–19:30-ig.

Helyszín: Országház, Vadászterem

Jelentkezni itt lehet (vagy az 1/441-4479 telefonszámon), előzetes videó pedig fent.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.