valasz.hu/itthon/megsem-tiltottak-ki-a-belvarosbol-a-segwayeket-ez-tortent-valojaban-129222

http://valasz.hu/itthon/megsem-tiltottak-ki-a-belvarosbol-a-segwayeket-ez-tortent-valojaban-129222

Konzervatív vélemény: „Az ország tényleg új ellenzéket akar: a Fideszt”

/ 2018.03.04., vasárnap 12:00 /
Konzervatív vélemény: „Az ország tényleg új ellenzéket akar: a Fideszt”

Évekig szolgálta a Nemzeti Együttműködés Rendszerét a Fidesz-frakció mellett, ma viszont a Viszlát, kétharmad!-mozgalom vezetőjeként ismert Pápay György. A csütörtöki Heti Válaszban elmondja, miben van igaza Orbán Viktornak. És azt is, miért kellene kisebbségbe kerülnie egykori pártjának áprilisban.

„Furcsa érzés” – mondja Pápay György, miután elárulja: noha soha életében nem szavazott balos jelöltre, most viszont Hiller Istvánra adja majd a voksát egyéniben. Fura is lenne, ha nem így tenne: mozgalma, a Viszlát, kétharmad! arra buzdít, hogy egyéniben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre, listán a legkedveltebb ellenzéki pártra szavazzon, aki nem szeretné, hogy a Fidesznek újra szupertöbbsége legyen tavasszal.

Márpedig Pápay nem szeretné, pedig évekig dolgozott a Fidesz-frakciónak a 2010-es kormányváltás után. S noha örül Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi győzelmének, elismeri: egészen más lesz a helyzet országosan, ahol politikusok indulnak majd – egymással is, nem csak a Fidesszel versengve. Mégsem pártos összefogósdira van szükség Pápay szerint, csupán arra, hogy a pártok is egyértelművé tegyék saját szavazóik felé: szabad átszavazni az esélyesebb jelöltre. Így a kétharmad megakadályozható szerinte, hiszen „Hódmezővásárhelyen kiderült, hogy Orbán Viktor igazat beszélt évértékelőjében. Ellenzékváltó hangulat van. Az ország tényleg új ellenzéket akar: a Fideszt.”

 

 

 

 

A teljes interjú a Heti Válasz március 1-jei számában olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.