Kormánypárti abszurd: Semjén Zsolt hazaárulózza Navracsics Tibort

/ 2017.10.22., vasárnap 13:00 /
Kormánypárti abszurd: Semjén Zsolt hazaárulózza Navracsics Tibort

Váratlan nézeteltérés alakult ki a Fideszben: egyesek sátánoznak, mások eltartják maguktól a „Soros-tervet”. Azonban a valódi veszély nem a pénzember felől, hanem belülről fenyegeti Európát – egy konzervatív kiáltvány szerint eltűnik a kultúránk, ha nem születnek gyerekek. A csütörtöki Heti Válasz címlapsztorija.

Abban nincs vita a jobboldalon, hogy Magyarország nem kér a multikulturalizmusból, a – nemzeti feloldódás előszobájának tekintett – migrációs nyitottságból, amelynek egyik legfőbb szószólója Soros György. A különbség ott mutatkozik, hogy egyesek szerint a pénzember cikkeiből kirajzolódik egy mesterterv, amelynek létrehozásán dolgozik az Európai Bizottság is, mások viszont távol tartanák magukat ettől az (összeesküvés-)elmélettől.

Ezért gyanúsította meg Semjén Zsolt hazaárulással Navracsics Tibor uniós biztost, és ezért igyekszik árnyaltabban beszélni a kérdésről a Navracsics, Gulyás Gergely vagy Martonyi János volt külügyminiszter alkotta „józanok koalíciója.”

De a leggonoszabb terv sem érne egy fabatkát sem, ha az európaiak bíznának magukban és megszületnének a civilizációnk fennmaradásához szükséges gyerekek. Ez a lényege annak a konzervatív kiáltványnak, melyet nemrég tettek közzé európai értelmiségiek – köztük a magyar Lánczi András.

 

Részletes háttér a Heti Válasz október 19-i számában, mely elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.