valasz.hu/itthon/itt-a-madaras-adidas-eletkepes-lehet-e-egy-nemzeti-sportmarka-129214

http://valasz.hu/itthon/itt-a-madaras-adidas-eletkepes-lehet-e-egy-nemzeti-sportmarka-129214

Kormánypárti bűnügyek: kész a teljes lista!

/ 2010.02.10., szerda 12:10 /
Kormánypárti bűnügyek: kész a teljes lista!

A BKV-bomba robbanásával beindult az elszámoltatás - megelőzve a kormányjavascript:%20void(0);váltást. A 2002 óta regnáló hatalom száznál több gyanúsítottat, vádlottat, elítéltet, illetve érintettet "termelt" ki. A holnap utcára kerülő Heti Válasz negyvenfős listát közöl a legnagyobb halakról.

Politikai-gazdasági bűncselekményből egy is sok, aligha érdem tehát, hogy az 1998 és 2002 között kormányzó jobboldal „mindössze" három nagynevű elítéltet adott a hazának - a vesztegetésen kapott Székely Zoltán és a hivatalával visszaélő Szabadi Béla kisgazda képviselők, illetve a hűtlen kezelésért bűnhődő fideszes Várhegyi Attila képében.

A Zuschlag-balhéval, teréz- és erzsébetvárosi ingatlanpanamákkal, vidéki földügyletekkel, „megfigyelési" és BKV-botrányokkal terhelt baloldali kurzus viszont tragikusabb mérleggel zár. Noha még el sem kezdődhetett a Fidesz által beígért elszámoltatás, a ma ismert főbb érintettek közül kilencet máris elítéltek, 22-en gyanúsítotti vagy vádlotti sorban vannak - és kilenc olyan személy akad, aki csak mentelmi jogának (vagy a diplomáciai mentesség intézményének) köszönheti, hogy megúszta az eljárást.

A holnap megjelenő Heti Válasz-listában ráadásul csak pártvezetőket, parlamenti képviselőket vagy országgyűlési aspiránsokat, frontpolitikusok kampányguruit, polgármestereket és alpolgármestereket, minisztériumi vagy állami vállalati potentátokat szerepeltetünk.

A kisebb halak felsorolása ugyanis szétfeszítené a kereteket - hiszen a VI.-VII. kerületi ingatlanügyek és a Zuschlag János körüli esetek önmagukban 52 gyanúsítottat/vádlottat dobtak felszínre

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.