valasz.hu/itthon/morvai-krisztina-a-rendorokhoz-tagadjak-meg-a-parancsot-24894/

http://valasz.hu/itthon/morvai-krisztina-a-rendorokhoz-tagadjak-meg-a-parancsot-24894/

Kósa Lajos elárulta, mit gondol valójában a nyugdíjasokról a Fidesz

/ 2016.12.05., hétfő 13:25 /

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokkájában tárta fel, hogy miért nem a postások viszik ki az Erzsébet-utalványt a nyugdíjasoknak. (Úgy tűnik, ez a hétfő tematikus Erzsébet-nap, annyi hír keletkezik a kormány karácsonyi ajándéka körül.)

Eddig úgy tudtuk Lázár Jánostól, hogy a posta drága, ezért kell a közalkalmazottaknak átvenniük a postázási feladatokat. Nos, nem, hanem, és akkor következzenek a Fidesz frakcióvezetőjének szavai:

Ha a postás hozza az Erzsébet-utalványt, és a postás hozza a nyugdíjat is, akkor az a képzet keletkezhet, mint hogy ha ez most már ilyen rendszeressé váló juttatás lenne.

Kósa Lajos szerint tehát a magyar nyugdíjas ennyit tud: ha postást lát, azonnal lila köd ereszkedik az agyára, de olyan sűrű, hogy azon az amúgy ezerféle csatornán harsogott információ se bír átszüremkedni.

Rosta

Ablonczy Bálint

Találkozunk 2016-ban!

Pécs a tönk szélén – hogyan „csúszott be” a város Nyíregyháza alá?

Két évvel azután, hogy a kormány átvállalta az egykori kulturális főváros intézményeinek működtetését, Pécs ismét csődveszélybe került. Tízezrével veszíti el lakóit, gazdasága pedig gyengébb, mint Nyíregyházáé, mégis az ország egyik legerősebb városaként költekezik. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Nyír a vasút, vág a MÁV!

A „székely intercity” azonnali megcsonkításától visszalépett a MÁV, decemberben azonban így is sor kerülhet a háló- és étkezőkocsik kivonására. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.