valasz.hu/itthon/kovacs-bela-utan-ujabb-furcsa-arnyekember-a-jobbikban-110939?hc_location=ufi

http://valasz.hu/itthon/kovacs-bela-utan-ujabb-furcsa-arnyekember-a-jobbikban-110939?hc_location=ufi

Kovács Béla után újabb furcsa árnyékember a Jobbikban

/ 2015.03.25., szerda 17:57 /
Kovács Béla után újabb furcsa árnyékember a Jobbikban

Vona Gábor személyes főtanácsadója, Baranyi Tibor Imre okkultizmusba hajló eszmetörténeti irányzat képviselője és „holokausztmítoszról” értekezik. A párt másik szellemi guruja pedig hadat üzen március 15-e emlékének. Exkluzív részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

Árnyékember-váltás a Jobbikban? A Heti Válasz mutatta be elsőként még 2010-ben Kovács Bélát, aki a Jobbik külpolitikusaként Vona Gáborék orosz kapcsolatait építgette. (Ma az Oroszország számára az Európai Unió ellenében végzett kémkedéssel gyanúsítja az ügyészség.) A szürke eminenciás szerepét a pártba be nem lépő, de az elnök szellemi-kulturális ügyekben annál befolyásosabb tanácsadója, Baranyi Tibor Imre vette át. A debreceni könyvkiadó-filozófus lett Vona „Tellér Gyulája”, de hatása érzékelhetően több területre terjed ki, mint a szociológus-műfordítóé Orbán Viktor miniszterelnök mellett.

Amellett, hogy Baranyi szerződéssel is megpecsételve Vona személyes tanácsadója, egyik alapítója és vezetője a párt belső közvéleményében a Jobbik elitképzőjének tartott Atilla Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémiának, szerkesztőbizottsági tagja a párt alapítványa, a Gyarapodó Magyarországért támogatta Magyar Hüperión folyóiratnak, amelyben Vona is publikál.

A március 26-i Heti Válaszban amellett, hogy részletesen is bemutatjuk Baranyit, Vona Gábort is szembesítjük tanácsadója kijelentéseivel. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.