Kuncze Gábor tudja, ki győzheti le Orbán Viktort

/ 2017.10.10., kedd 11:50 /

A politikai életbe nagy valószínűséggel vissza nem térő Kuncze Gábor nem látja reális esélyét egy fél év múlva esedékes kormányváltásnak – ezzel a mondattal indul a The Budapest Beacon interjúja. Na, de miért nincs esély? Kuncze Gábor szerint „ennek az az egyszerű oka van, hogy nincs meg az a személyiség, akit az ellenzék kiállíthatna, hogy íme itt van, ha ránk szavaztok, ez az ember lesz Magyarország miniszterelnöke. Amíg ezt az embert nem találják meg, addig nem is nagyon van esély kormányváltásra.”

Na, de ki lehet ez az ember? Kuncze Gábor szerint olyasvalaki, „aki az előző politikai csatározásokban nem nagyon érintett, és aki mögött áll egy sikeres életút.” Szerinte olyan személyre van szükség, aki 1990 és 2010 között nem volt politikus.

Kuncze Gábor fejében egyébként ott van a név, de nem árulja el.

Tehát ha az olvasó úgy érzi, hogy az interjúrészlet olvasatán se haladt előrébb Magyarország szekere, akkor ne önmagában keresse a hibát. Ha ennek ellenére is szeretné magáévá tenni a teljes beszélgetést, itt megteheti.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.